Annonce:
Annonce:

TV: Overlegne i storsejr

Dominans: Gæsterne gav op allerede i pausen

Gæsternes keepere fik nok at se til i målet. Foto: Keld Kristensen
Gæsternes keepere fik nok at se til i målet. Foto: Keld Kristensen
Annonce:

Mandag tog Søndervangskolen, Viby imod Gammelgaardsskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

I 18 minutter kæmpede Gammelgaardsskolen med succes for at holde hjemmeholdets stærke gutter fra fadet, men så fik hjemmeholdet hul på bylden, og derefter var der ingen tvivl om, hvem der ville gå videre.

Søndervangsskolen, Viby endte med at rundbarbere gæsterne med 8–0. Det var helt fortjent, eftersom Gammelgaardsskolen ikke havde en reel farlig chance i kampen.

Se kampfakta her.

Storsejr i flot opgør

Stort potentiale
Hjemmeholdet nåede sidste år helt til 5. runde. Der manglede et par profiler fra dengang på holdet i denne sæson. Men alligevel tegnede det meget lovende med en del store profiler, der vil kunne gøre livet surt for mange hold fremover.

Annonce:

Værterne viste i kampen klart størst engagement og vilje til at vinde. Og det slog igennem lige fra starten, hvor gæsterne ikke formåede både at spille mod de godt kæmpende modstandere, men samtidig også skulle kæmpe op mod vinden. Det var groft sagt spil til et mål, og det var imponerende, at udeholdet stod imod i hele 18 minutter, før Noa Belbey satte sig igennem og bragte hjemmeholdet foran 1-0.

I hele optaktsperioden styrede Maiwand Aghaigul og Arda Kavuncu løjerne fra banens midte i kraft af større fysik og bedre teknik end modstanderne. Fremme havde holdet foruden Noa også store, hurtige Dinan Kabeya og teknisk dygtige Mehmet Toy. Men styrmændene forfaldt for ofte til at overdrive driblingerne og glemme at åbne spillet. Så når bolden blev spillet fremad, tog vinden den, og det hele løb ud i sandet. Det var ærgerligt, for frontløberne havde større potentiale og kunne blive endnu bedre, hvis spillet blev mere sammenhængende og bredt.

Dinan og Thomas fik hver en fidusbamse efter kampen. Foto: Keld Kristensen
Dinan og Thomas fik hver en fidusbamse efter kampen. Foto: Keld Kristensen

Branco bankede til

Lukkede kampen
Knapt var bolden sat i spil igen, før hjemmeholdets Arda Kavuncu stjal den og løb direkte mod mål. Han afsluttede med et højrehug, der kyssede opstanderen og gik ind til 2-0. Så var skabet sat på plads i den kamp, og gæsterne forblev statister resten af tiden.

Annonce:

Dinan Kabeya gav en forsmag på sit talent, da han lige inden pausen fra en meget spids vinkel fik bolden forbi udeholdets vikarkeeper Nur Branco, der måtte ind på kassen, da Tobias Jørgensen fik gult for et groft frispark uden for feltet. 3-0 ved pausen var i orden efter spillets fordeling.

Se Dinans flotte mål her:

TV: Bedst i modvind

Gæsterne gav op
I pausen tordnede træner Jesper Krog fra Gammelgaardsskolen sine spillere ører fulde for at få dem til at vise mere mod og sætte sig mere igennem fysisk, så der kunne blive reel kamp om boldene. Men det så ud til, at drengene havde kapituleret og erkendt, at modstanderne var for stærke.

De samme hold mødtes sidste år, hvor det blev til en 6-1 sejr til Søndervangskolen, så man skulle egentlig tro, at gæsterne gerne ville have vasket den plet af. I stedet gik det endnu værre, blandt andet fordi de opgav at tage kampen op, og derved blev det en let sag for hjemmeholdet blot at fortsætte, som de var startet.

Annonce:

Spillet blev bedre i anden halvleg, måske fordi værterne havde indset, at de ikke skulle sparke højt og langt mod vinden. I stedet blev der spillet mere på græsset, og det tjente holdet. Det kunne være blevet endnu bedre, hvis den individuelle præstationslyst blev erstattet af bredere forståelse af at gøre hinanden bedre ved at slippe bolden og løbe for at få den igen.

Der blev scoret fem kasser i anden halvleg, og de viste alle fem drengenes fine sparketeknik, men også deres gå-på-mod.

Flottest var det sidste mål, hvor Maiwand Aghaigul sendte bolden helt op i krydset på et frispark fra cirka 30 meter. Det kom, efter at Dinan havde udnyttet sin hurtighed på to dybdeløb, som han begge omsatte i mål til 6-0 og 7-0. Effektivt og skarpt.

Se Noa Belbeys andet mål her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: