TV: På pletten igen

Klasse: Fortsætter målshowet

Marienhoffskolen viste igen sin målfarlighed og vandt kampen. Foto: Kent Jensen
Marienhoffskolen viste igen sin målfarlighed og vandt kampen. Foto: Kent Jensen

Godt nok råder Marienhoffskolen over en fantastisk offensiv. Ikke mindst er den ført an af nummer et på topscorerlisten i Ekstra Bladet Skolefodbold, Theresa Norman Præst, hende kommer vi tilbage til, men hendes kollegaer på banen gør det altså også ganske fremragende.

Med storsejre i de tidligere kampe var der ingen tvivl om, at det ville blive mere jævnbyrdigt ude imod den stærke Rønde Skole. Dog gik der ikke mere end fire minutter, før Marienhoffskolen kom på måltavlen. Det var en af banens bedste Amanda Poulsen der vandt et genpres ude i venstre side. Bolden fik hun smækket indover, og ved forreste stolpe kom Thea Bach løbende, og hun scorede usvigeligt sikkert på Rønde Skoles Amanda Kromann.

Se kampfakta her.

Snød gammel fjende

Topscoreren slog til
Rønde Skole blev presset over hele banen, og det var svært og hårdt at spille imod de små hvepse fra Marienhoffskolen. Gæsternes totale pres hang virkelig godt sammen, og deres fantastiske bagkæde stod korrekt i hele første halvleg. 12 minutter var der spillet, da Theresa Norman Præst scorede sit 16. mål i årets turnering. Det var en ripost fra overliggeren, der faldt ned kort fra mål, som hun bare satte foden på.

Ikke det sværeste mål for topscoreren, men det viser lidt af hendes komplette talent. Her hendes evne til at placere sig i de rigtige områder, og som nummer et på topscorerlisten var der naturligvis fokus på hende hele kampen igennem ikke kun på banen, men bestemt også udenfor.

Den fokus er helt fortjent. Der er her tale om en helt speciel fodboldspiller. Hun arbejder utrolig hårdt for hendes hold, og hun scorer mange mange mål. Theresa sparker både med venstre og højre fod, og så er hun en stor støtte for hendes medspillere. Hun opmuntrer dem på en god og positiv måde. Alt det talent tilsat en dejlig ydmyg ro og personlighed, gør denne topscorer helt unik.

Super-Sauer på pletten igen

Lukkede og slukkede
Rønde Skole kom bedre med i anden halvleg, dog blev de aldrig helt farlige. Det var stadig Marienhoffskolen, der virkede farligst, når de angreb, og de havde flere nærgående forsøg på må.

Midt i halvegen lykkedes det for Amanda Poulsen at øge førringen til 3-0. De sidste ti minutter virkede begge hold trætte. Det havde været en kamp på højt niveau, der var blevet kæmpet hårdt over hele banen, og selvom Rønde Skole råder over en af de stærkeste forsvars spillere i denne turnering, så kunne Fillippa Hog og Company ikke stille noget op imod pigerne fra Marienhoff.

Amanda Poulsen sluttede kampen af med en flot scoring til 4-0. Igen scorede de en del mål. Bemærkelsesværdigt er det, at de igen holder modstanderen fra at score. Spændende om det lykkedes i den næste kamp mod Vestervangskolen fra Randers.

Klasse til forskel

Hør hvad skarpe Theresa Norman sagde efter kampen: