TV: Pigerne kommenterede kampen

Kvindelige udgaver af Werge og Frimann: Kampen blev kommenteret som var det et Superliga-opgør

Pigerne var travle ved mikrofonerne. (Foto: Niels Bak Andersen)
Pigerne var travle ved mikrofonerne. (Foto: Niels Bak Andersen)

Rønde Skole mødte Auning Skole i Rønde i fjerde runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det var en kamp, der var set frem til, da begge hold havde vist gode takter i de foregående kampe.

— Jeg håber, at vi kan nå lige så langt som vores piger gjorde for en del år siden, da de spillede finale i Parken, sagde Christoffer Vendelboe fra Auning inden kampen.

Men han og holdkammeraterne skulle få det svært.

Se kampfakta her

To gange Rageef
Det blev dog også en flot og fair spillet kamp med rigtig godt fodbold. Rønde Skole satte sig dog på kampen fra start og efter fire minutter sendte Rageef Uthayamanokaran da også bolden i mål, men uheldigt for ham blev han dømt offside.

Der skulle dog ikke gå mere end to minutter til, så var han på pletten igen. Og denne gang fik han målet anerkendt, så 1-0 til Rønde Skole. Kampen var som sagt meget fair spillet. Vi skulle også hen til det 19. minut før dommeren måtte fløjte for et lidt for voldsomt frispark og en påtale.

Auning havde det rigtig svært mod Røndes bundsolide forsvar, og så havde Rønde lige Emil Haulrik til at styre midtbanen totalt.

Aunings udskiftere var klar over, at slaget var tabt. (Foto: Niels Bak Andersen)
Aunings udskiftere var klar over, at slaget var tabt. (Foto: Niels Bak Andersen)
 

Røndes Mads Jacobsen havde flere gode angreb og på et af dem fik han en kæmpe mulighed. Han var alene med Aunings målmand, Mikkel Nygaard, men han kom godt ud og fik afværget til hjørnespark. Men det var en stakket frist, for efterfølgende blev bolden sendt ind over til Nikolai Sauer, som sendte den i kassen.

Se også: TV: Intens affære

Se også: TV: Tæt i omklædningen

Werge og Frimann?
Auning havde i pausen valgt at rykke Christoffer Vendelboe lidt længere frem, men det hjalp ikke så meget. Dermed må Christoffer og holdkammeraterne opgive drømmen om at gøre pigerne finale-kunsten efter i år. Auning Skole tabte 5-0 til Rønde Skole.

— De har et rigtig godt hold og vi var ikke klar. Jeg tror de kan nå langt, sagde en fattet Christoffer Vendelboe efter nederlaget.

Der var ellers sørget godt for stemningen på anlægget i Rønde, ved at der blev spillet høj musik som under en anden landskamp og to piger speakede hele kampen.

Rønde Skole skal i næste runde møde vinderen af Vestervangsskolen og Hornslet Skole.

1 af 2 Tre glade prisvindere. (Foto: Niels Bak Andersen)
2 af 2 Pigerne var travle ved mikrofonerne. (Foto: Niels Bak Andersen)