Annonce:
Annonce:

TV: Powerdrengene fik overtag

Flot kamp: Hjemmeholdet fightede godt, men gæsterne havde nogle bedre spillere

Keeper Samsur og profilen Maiwand spillede en flot kamp. Foto: Keld Kristensen
Keeper Samsur og profilen Maiwand spillede en flot kamp. Foto: Keld Kristensen
Annonce:

Denne regnvejrskamp i Kulgården i Aabyhøj stod mellem hjemmeholdet Gammelgaardsskolen og Søndervangskolens powerfulde drenge fra Viby J. Det var en rigtig velspillet kamp mellem to gode hold, som klart faldt ud til power-drengenes fordel.

Se kampfakta her.

Ikke mange tilskuere ville trodse regnvejret for at se kampen. Foto: Keld Kristensen
Ikke mange tilskuere ville trodse regnvejret for at se kampen. Foto: Keld Kristensen

 TV: Holdt humøret højt i modgang

Teknik, hurtighed og styrke
Det stod hurtigt klart for os fåtallige på sidelinien, at hjemmeholdets teknisk dygtige spillere ville få det svært. For gæsterne kom fra start med 120 km/t. De tog delvist værterne på sengen med deres kolossale energi og hurtighed.

Hjemmeholdet tabte alle nærkampe i startfasen og måtte hastigt finde mere fysik frem for at stå imod. Det var noget, de ikke så ud til at være vant til.

Annonce:

På den meget våde og tunge bane kunne man frygte, at de mindre hjemmebanespillere ville blive 'slagtet' af gæsternes glidende tacklinger i fuld fart. Men det skete ikke. Dels fordi hjemmeholdets spillere var opmærksomme, men især fordi udeholdets power-drenge også teknisk stod distancen og magtede at spille rent på bolden, selv i fuld fart. Det var faktisk ret imponerende at iagttage.

TV: Vandballet i sikker sejr

To hurtige scoringer
Med to scoringer i samme minut satte udeholdet tidligt trumf på. De markerede dominansen, som varede ved kampen ud.

På to flotte langskud langt udefra satte først Annas Admadzai til 1-0 og kampens profil Maiwand Aghaigul til 2-0 skabet på plads. Så værterne vidste, hvad de var oppe mod.

Med sit store overblik og sin gennemførte boldbehandling og boldteknik gav Maiwand Aghaigul mange prøver på sit kæmpestore talent. Fra sin favoritposition på venstre kant var han holdets reelle styrmand. Hver eneste gang han var i boldbesiddelse, blev det farligt for hjemmeholdet. Han er i stand til at forudse medspillernes løb i dybden. Især sammen med den bomstærke frontangriber Mehmet Toy, og han er i stand til selv at sætte sin mand og sparke på mål, når han rykker ind i banen.

Annonce:

Han behersker bolden så afslappet og kontrolleret, at man kunne tro, at han er lidt lad og ligeglad. Men det vil være den største fejl, man kan lave, hvis man skal spille mod ham. For han er adræt og forudseende, at han glider af på sin markering, allerede inden den bliver en realitet. Det er en ren fornøjelse at se på.

TV: Ydmyg sejr

Løb og kæmpede for hinanden
Pausestillingen blev 3-0, da forsvarsspilleren Arda Kavuncu gik med frem på et hjørnespark og pandede bolden ind mod et passivt forsvarsspil af hjemmeholdet. Så sejren på dette tidspunkt var næsten givet.

Men det blev kraftigt betonet for gæsterne i pausen. De skulle fastholde koncentrationen og ikke forfalde til leg med hæl og tå, som de en enkelt gang gjorde inden pausen.

Hjemmeholdet ville med al sandsynlighed komme stærkt ud til anden halvleg. Der skulle ikke tages unødige chancer, men overtaget skulle cementeres ved at spille en kontrolleret defensiv uden offensive sats.

Og det skete. Værterne fik et mindre overtag i starten af anden halvleg. Det var da udeholdet trak sig en smule tilbage og stillede sig tilfredse med, at hjemmeholdet ikke kom i gang.

Annonce:

De grønblusede fra Aabyhøj forsøgte ihærdigt, men blev hver gang bremset af de dygtigt kæmpende Viby-drenge, som så efter ti minutter slog kontra og øgede til 4-0 på et meget fint gennemført angreb helt nede fra bagerste række op til et dybdeløb med scoring af Cingizhan Yildirim. Han så hullet, som Mehmet Toy havde skabt bag sig, da han og Mehmet trak Magnus Snedker fra hjemmeholdets forsvar med ud i siden.

Det var et rigtig fint eksempel på, at gæsterne spillede på mange strenge og forstod hinandens løb. Så sidste mand 'blot' skulle sørge for at score.

Tog magten

God moral
Trods den åbenlyse modgang og overmagt skal hjemmeholdet have stor ros for aldrig at give op. De kæmpede ufortrødent videre, selv om målet til 4-0 sved. Det blev nok afgørelsen. For værterne brugte mange kræfter på banens midte uden at det rigtig førte til noget. Udeholdet var for stærke.

Og de gjorde ikke resten af kampen sværere end nødvendigt. Med fire mål på kontoen kunne de fint trække sig lidt og slå kontra i stedet, hvilket skete yderligere to gange.

Annonce:

Spidsangriberen Mehmet Toy viste usvigelig sikkerhed på to løb frem i venstre side på pasninger fra Maiwand, hvor han sparkede fladt i modsatte side til føring 6-0. Herefter forsøgte de grønblusede igen at rejse sig. Det lykkedes heldigvis bare tre minutter før tid, da hjemmeholdets Frederik Sørensen fulgte godt op ved bagerste stolpe og let kunne skubbe et primaindlæg fra Othmann Ajjav i nettet.

TV: Værterne kom igen

Måtte passe på
En kommende modstander ville givetvis have haft gavn af at se denne kamp som forberedelse på, hvad der venter, når udeholdet skal spille igen.

Vi kan kun opfordre til at passe på med at undervurdere holdet fra Viby, som rummer talentfulde og powerfulde spillere i alle kæder.

Hjemmeholdets træner Jesper sagde undervejs meget rammende:

- Ja, når vores absolut hurtigste mand ikke kan følge med, så bliver det svært. Vi supplerer gerne med, at både forsvar og midtbane skal kunne stå distancen fysisk. Ellers tromler de jer ned, sagde han til sine drenge.

Søndervangskolen er nu videre til næste runde med en sejr på 6-1. De er et hold, som kan nå rigtig langt, hvis spillerne kan bevare benene på jorden og holde gejsten.

Se Annas score for Søndervangskolen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: