TV: Presset i bund

Sad på kampen: Udeholdet dominerede store dele af kampen

Der var hele tiden et voldsomt pres på Rønde Privatskoles forsvar. Foto: Mirza Barakovic
Der var hele tiden et voldsomt pres på Rønde Privatskoles forsvar. Foto: Mirza Barakovic

Dagens opgør stod imellem hjemmeholdet fra Rønde Privatskole mod Rønde Skole, der blev afviklet på kunstbane og en dejlig varm dag på ved Rønde Idrætscenter.

Udeholdet fra Rønde Skole var klar fra start af til dagens kamp. De skulle dog kæmpe mere for det, da de vandt 10-1 i sidste runde.

- Vi skal nok arbejde mere for det i dag. Det er lokalt opgør, så de kender hinanden på kryds og tværs, de skal ud og nyde det og være koncentreret i to gange 30 minutter. Vi skal virkelig være klar fra start af.

Hør udeholdets træner her:

TV: Drabelig duo slog til

Gik til stålet
Kampen startede i meget højt tempo. Begge skoler gik til den allerede fra start af. Det var tydeligt at se, at det var et lokalt opgør, så de gik ind i hver duel og trak sig ikke tilbage med taklingerne, selvom dagens underlag var kunstgræs.

Dagens første mål faldt efter fem minutters spil. Hjalte Baarstrøm var målscorer. Efter lidt klumpspil i forsvaret hos Rønde Privatskole endte bolden ved bageste stolpe hos Hjalte. Han scorede sikkert til Rønde Skoles føring.

Efter føringsmålet tog Rønde Skole styringen. De havde alt spillet og vandt duellerne på midtbanen samt andenboldene. De kunne have kommet på 2-0 efter 12 minutters spil, men til stor ærgrelse for Rønde Skole stod overliggeren i vejen. Der blev nemlig headet på overliggeren fra tre meters afstand.

Det var ligesom om, at Rønde Skole overlod spillet til Rønde Privatskole. Nu begyndte de at spille fodbold og producere godt med nogle chancer, desværre ingen mål til følge. Det kom der til gengæld efter 22 minutters spil.

Rønde Privatskole kom lidt bedre med. Foto: Mirza Barakovic
Rønde Privatskole kom lidt bedre med. Foto: Mirza Barakovic

Det var et reduceringsmål fra Magnus Urth efter et flot opspil. Men Rønde Privatskole kom ned på jorden igen. Først havde Emil Bøye et stolpeskud efter 28 minutter, men tilskuere fik knap nok armene ned af ærgrelse efter stolpeskuddet, før bolden lå i nettet til 2-1. Det var Hjalte igen som målscorer, og det var halvlegsstillingen.

Hør udeholdets pausesnak her:

TV: De mindre kvartfinalister blev de store

Pressede igennem
Anden halvleg startede med et massivt pres fra udeholdet. Det lykkedes også at score til 3-1 efter 35 minutters spil. Det var Hjaltes tredje mål og dermed et hattrick.

Det var til gengæld dagens flotteste af ham, hvor han afdriblede et par forsvarsspillere samt målmanden Dian Wetterstrøm og derefter scorede i det frie mål. Der gik heller ikke særlig lang tid, før udeholdets tilskuere kunne juble igen.

Denne gang var det Nikolaj Sauer, som scorede til 4-1 efter klumpspil, hvor han stod fri ved bageste stolpe.

Vi skulle helt frem til 49. minut, før der skete noget igen. Det var til gengæld flot. Det var Nikolaj Sauer, der stod for underholdningen efter en flot solotur med flotte detaljer samt flot teknik, hvor han afdriblede flere forsvarsspillere. De stod nærmest som kegler, men til stor ærgrelse for Nikolaj og holdet, ramte bolden stolpen.

Rønde Privatskole havde ikke så meget at byde på i den sidste del af kampen. Der stod nærmest Rønde Skole på det hele. Det meste mærkværdige i dagens kamp var nok de sidste fem minutter.

Efter flere hjørnespark til Rønde Privatskole var keeperen Dian Wetterstrøm nærmest som markspiller. Han var faktisk endda tæt på at reducere ved et af forsøgene. Selvom Rønde Skole fik afværget hver gang, fik det ikke Dian til at komme tilbage i målet. Han blev ved med at være markspiller.

Dian gik frem som markspiller til sidst. Foto: Mirza Barakovic
Dian gik frem som markspiller til sidst. Foto: Mirza Barakovic

Lige før slutfløjt scorede Jeppe Mikkelsen et flot mål til 5-1 fra distancen, og det blev også dagens resultat. Det var flot kæmpet af Rønde Privatskole, de mistede aldrig modet, selvom de var bagude stort set hele kampen igennem.
De tre prisvindere. Foto: Mirza Barakovic
De tre prisvindere. Foto: Mirza Barakovic