TV: Regin regerede

Hattrick: Var en evig kilde til uro og kronede en flot indsats med tre mål

Regin Hesselbjerg (midten) var kampens bedste spiller i dag. (Foto: Thomas Jensen)
Regin Hesselbjerg (midten) var kampens bedste spiller i dag. (Foto: Thomas Jensen)

Fra kampens start var begge hold veloplagte. Ungdomsskolen Ry kom med en 6-0-sejr i bagagen, hvor de udtrykkeligt havde sendt Samsø hjem til deres ø.

Skovbakkeskolen skulle i sidste runde ud i straffespark for at komme videre, idet de slog Rathlou Skolen med 6-4 efter straffespark. Med deres seneste kampe in mente, måtte Ry derfor anses for at være favoritter til dagens kamp.

Holdene og dommeren er klar til kick-off. (Foto: Thomas Jensen)
Holdene og dommeren er klar til kick-off. (Foto: Thomas Jensen)
 

Se kampfakta her

Startede jævnbyrdigt
Kampen var dog meget jævnbyrdig i starten. Dommeren tillod spillerne at gå til stålet, og der blev godt gået til den. I det femte minut var det tæt på at Jeppe Bjerg kunne score, men desværre for ham, blev han vinket offside.

Efter knap et kvarters spil måtte Rys stærke angriber Kristoffer Overgaard forlade banen, da han havde fået næseblod. Efter dette var sket, var det som om at Skovbakkeskolen fik mere og mere overtag. Dette resulterede knap fem minutter senere i et mål til Skovbakkeskolen. Det var Skovbakkeskolens Asger Mikkelsen, som var på spil. Efter godt presspil af Jeppe Bjerg, endte bolden tilfældigt hos Asger Mikkelsen, som resolut kunne trykke på mål. 1-0.

TV: Fart over feltet

Skarpe Skovbakken

Knap et minut senere kunne Regin Hesselbjerg være kommet på måltavlen, men uskarpheden gjorde at bolden ikke røg i det lange hjørne, men snært forbi mål. Men skarpheden var der dog et par minutter senere. Efter at der var blevet slået et indlæg fra baglinjen imod Rys mål, var denne bold blevet clearet udenfor feltet. Herefter blev en bold sendt i dybden til Regin Hesselbjerg, som upresset kunne passere en chanceløs målmand i Phillip Høst. Ry ville have dommeren til at fløjte for offside. Regin var ganske vist placeret bag midterforsvarerne og var derved tættere på mållinjen end dem. Men Hilal Omar, som jo havde været nede ved mållinjen for at afværge det føromtalte indlæg, havde ikke kunnet nå på højde med resten af holdkammeraterne, hvorfor dommeren korrekt tillod scoringen til 2-0.

Ry knækkede
Scoringen til 3-0 kom også lige inden pausen. Og hvilket scoring. Hurtige vendinger og førstegangsafleveringer dannede udgangspunktet for denne scoring. Alle disse hurtige aktioner endte med, at Regin Hesselbjerg kunne spille Mikkel Fuglsang fri, som køligt sparkede bolden i mål uden chance for Philip Høst.

Pausensnak hos Ungdomsskolen Ry. (Foto: Thomas Jensen)
Pausensnak hos Ungdomsskolen Ry. (Foto: Thomas Jensen)
 

Det var derfor nogle skuffede spillere og træner som skulle snakke sammen i pausen af kampen.

Du kan se pausesnakken her.

Denne pausesnak må siges at have motiveret spillerne Ry. For der var knap spillet et minut af anden halvleg, før de spillede sig igennem til en stor chance til Casper Degn. Desværre brændte han i en presset situation fra 15 meters afstand til mål. Med lidt held kunne Ry godt have scoret her, for det var nok deres hidtil største chance i kampen. Det fik også Skovbakkeskolens træner, Frank Hansen, til ud over hele banen at råbe:

— Det må ikke ske!

Skovbakkeskolen var nærgående på Ry's mål. I dette tilfælde er Regin Hesselbjerg ved at score direkte på hjørnespark. (Foto: Thomas Jensen)
Skovbakkeskolen var nærgående på Ry's mål. I dette tilfælde er Regin Hesselbjerg ved at score direkte på hjørnespark. (Foto: Thomas Jensen)

TV: Ry regerede

Og det kom det heldigvis for Skovbakkeskolen ikke til at ske igen. For Ry mistede lidt af pusten, da de måtte undvære Jimmy Tran i 10 minutter, idet han fik en advarsel for at holde fat i modspillerne.

Herefter var Skovbakkeskolen mest dominerende, og havde også et par nærgående forsøg. Specielt denne situation, hvor Mikkel Fuglsang var tæt på at score, direkte på hjørnespark. I stedet afviste overliggeren hans gode forsøg:

Da der et par minutter senere var hjørnespark i den anden side til Skovbakkeskolen, var det kampens fidusbamsemodtager, Regin Hesselbjerg, som skulle tage sig af det. Dette var han lige en tand bedre til end Mikkel Fuglsang. Han formåede nemlig at sparke bolden i mål, uden at den ramte nogen som helst. Det blev dermed 4-0.

Regin formåede ligeledes at score til 5-0, inden Jeppe Bjerg lukkede og slukkede til 6-0.

Du kan her høre hvad kampens helt store oplevelse, Regin Hesselbjerg, havde at sige efter kampen, blandt andet om Skovbakkeskolens styrker.