TV: Revanchen udeblev

Ærgerligt: Virklund Skole sendte endnu engang Skægkærskolen ud af turneringen

Skægkærskolen havde håbet på revanche mod Virklund Skole. Foto: Per Lysdahl
Skægkærskolen havde håbet på revanche mod Virklund Skole. Foto: Per Lysdahl

Drengene fra Skægkærskolen og Virklund Skole havde senest mødt hinanden i Ekstra Bladet Skolefodbold i sæsonen 2016/17. Ved den lejlighed vandt gæsterne fra Virklund Skole med 4-2. Hævnens time var derfor kommet for Skægkærskolen. Nu skulle den kamp revancheres.

Se kampfakta her.

Se også: Dominerede i målfest

Revanchen udeblev
- Vi kender ikke meget til vores modstandere i dag, men jeg tror, vi får en kamp med mange mål, udtalte hjemmeholdets træner Lasse inden kampen.

Om fire mål er mange, skal være usagt. Men det blev ikke til flere i mandagens opgør, og revanche blev det slet ikke til. Gæsterne fra Virklund Skole vandt overraskende, men helt fortjent, 4-0.

Lad det være sagt med det samme. Nogen stor fodboldkamp blev det ikke. Tilfældigheder fyldte meget af spillet, men efterhånden som kampen skred frem, kom der lidt mere taktik over spillet hos begge hold.

De to hold var klar inden kampen. Foto: Per Lysdahl
De to hold var klar inden kampen. Foto: Per Lysdahl

Se også: TV: Okserne fra Hammel

Gæsterne trak fra
Det blev også til målchancer i begge ender. Den første tilfaldt hjemmeholdet efter otte minutter, men mens det lignede en kommende scoring fra hjemmeholdet, slog gæsterne til i den anden ende af banen.

Midtbanegeneralen Jeppe Ahrenkiel sendte Frederik Schwensen afsted med en dyb aflevering midt i banen. Han svigtede ikke. 1-0 til gæsterne. Måske var det ikke helt fortjent, da hjemmeholdet havde været mest på bolden. Men det kneb med at omsætte overtaget til målchancer.

De målchancer, hjemmeholdet skabte, tog udeholdets målmand Sofus Matthiesen sig kærligt af.

Midt i halvlegen gentog gæsterne kunststykket. Her var det Gustav Hald, som blev sendt afsted med en dyb aflevering midt i banen. Så stod kampen 2-0. Hjemmeholdet måtte sande, at boldbesiddelse ikke vinder kampe, men det gør mål.

Se Sofus Matthiesen redde et frispark:


Se også: Gys fra pletten

Udeholdet fortsatte
I pausen fik hjemmeholdet talt om, at de sidste fire i bagkæden ikke måtte komme til at stå på linje. Men de skulle bakke op ved at falde tilbage, når modstanderen forsøgte at trænge igennem på midten.  

Anden halvleg blev dog en tro kopi af den første. Og da Gustav Hald direkte på frispark gjorde det til 3-0, var kampen afgjort. Hjemmeholdet kom på scoringslisten i slutningen af kampen, men desværre i den forkerte ende af banen. 4-0 til udeholdet.

Dagens fidusbamser blev givet til Thomas Nedergaard fra Skægkærskolen og Jeppe Ahrenkiel fra Virklund Skole. Max Larsen fra Skægkærskolen modtog fairplay-håndklæde.

Virklund Skole er nu klar til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør Thomas Nedergaard inden kampen: