TV: Rutschebane! 4-4 efter 60 minutter

Afgjort på straffe: Ulstrup og Blicher spillede lige op i vildt underholdende dyst

Foto: Mirza Barakovic
Foto: Mirza Barakovic

Scroll igennem fotos fra kampen ovenfor

Opgøret mellem hjemmeholdet fra Ulstrup Skole og Blicherskolen blev afviklet på en god bane og en dejlig solskinsdag på Ulstrup Stadion.

Noget at leve op til
Hjemmeholdet fra Ulstrup Skole havde noget at leve op til, for de vandt nemlig med hele 14-1 i sidste runde, og de håbede på endnu en sejr.

- Det ser ud til, at modstanderholdet er lidt bedre end dem, vi mødte sidste gang, lød det fra Lasse Eriksen fra Ulstrup.

- Vi har et okay hold. Vi har ikke spillet sammen i lang tid, men vi scorede mange mål i sidste kamp.

Se kampfakta her

Hør interviewet med Lasse her:


Et godt tempo
Kampen startede i meget fint tempo, hvor flere spillere viste deres kunnen med fine detaljer. Men chancerne udeblev indtil videre i kampen - det var mest på midtbanen, at spillet foregik. Dog med et lille overtag til hjemmeholdet, som var både fysisk stærkere og næsten et hoved højere end udeholdet.

Vi skulle helt frem til 14 minutter inde i kampen, før vi får dagens første scoring. Efter lidt ping-pong i Ulstrups Skoles felt endte bolden hos Lucas Madsen ved bageste stolpe, som scorede sikkert - 1-0 til udeholdet.

Hjemmeholdet blev ved med at udfordre modstanderen, men ingen mål til følge endnu på dette tidspunkt. Først i kampens 22 minut kom Ulstrup Skole på måltavlen, og det var selvfølgelig Lasse Eriksen, der kom godt igennem forsvaret og udlignede til 1-1.

TV: Kollektivet sejrede

Havde lovet et mål
Han havde lovet mål inden kampstart, og det indfriede han. Men det var udeholdet, der sluttede halvlegen bedst med Daniel Kristensen som den store profil. Han kom nemlig godt igennem og fintede et par mand, og så lå bolden i kassen til 2-1 til udeholdet.

Pausesnak hos Ulstrup:


Lagde et godt pres
Anden halvleg startede med et stort pres for udligning fra hjemmeholdet, men intet mål til følge endnu. Men efter 35 minutters spil landede bolden for fødderne af Mikkel Kjær, som huggede til den med højreskøjten fra cirka 30 meters afstand.

Keeper Jacob Kirk i Blicherskolens mål kunne kun halvklare bolden, og 2-2 stod der på måltavlen. Men kort efter straffede Daniel Kristensen igen det svage forsvarspil fra hjemmeholdet, hvor han driblede forbi flere forsvarsspillere og udstillede dem som kegler. 3-2 til udeholdet efter 38 minutter.

TV: Talentet fra Silkeborg

Gang i offensiven
Bolden var knap nok givet op, før den landede for fødderne af Lasse Eriksen, som hamrede bolden på stolpen. Den gik i spil igen og ingen mål, men hjemmeholdet blev ved med at presse på. Det lykkedes kort tid efter at udligne til 3-3 - igen mål af Mikkel Kjær.

På dette tidspunkt af kampen var det som om, begge hold var tilfredse med uafgjort, da ingen satsede og var bange for at få mål imod sig

Efter noget klumpspil i forsvaret fra hjemmeholdet endte bolden så pludselig hos Emil Christensen fra Blicherskolen, som gjorde det til 4-3 til udeholdet lige før slutfløjt. Bedst som man troede, at kampen var afgjort kom Jonathan Kristensen hjemmeholdet til undsætning og reddede holdet mindst uafgjort. 4-4, og kampen skulle afgøres på straffe

TV: Gylling gav den gas

Jonas Nielsen fra udeholdet nåede lige at få en advarsel før sidste slutfløjt, så han måtte ikke skyde straffe.

Fra de 11 meter
De trak lod om, hvem der skulle skyde først, og det endte med, at udeholdet startede.

Daniel Kristensen scorede sikkert til 4-5 (hjemmeholdet nævnt først). Mads Jensen udlignede til 5-5, Jonas Nielsen scorede til 5-6, Mads Østergaard udlignede til 6-6. Lucas Madsen, som scorede i kampen, missede sit straffespark, Lasse Eriksen scorede til 7-6, Anders Christensen missede fjerde forsøg for udeholdet. Og nu skulle keeperen Patrick Pedersen sparke afgørende spark. Han scorede sikkert til 8-6, og dermed vandt Ulstrup Skole.

Se det afgørende spark: