TV: Ry-profil: Vinder på vores fight

De giver aldrig op: Kæmpede sig tilbage endnu en gang

Johanne Søndergaard gik endnu en gang forrest i Ry-defensiven. (Foto: Henrik Schou)
Johanne Søndergaard gik endnu en gang forrest i Ry-defensiven. (Foto: Henrik Schou)

Ry-pigerne kunne ikke få spillet til at hænge sammen i kvartfinalen. Men efter en skuffende indsats i kvartfinalen, var det alligevel anfører Johanne Søndergaard, der kunne sidde med en følelse af succes.

'Fighter-Vilja' med det store smil efter 1-1 scoringen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: 'Fighter-Vilja' igen dagens helt

Kaptajnen og forsvarskrumtappen med batmandsmasken kunne ikke være tilfreds med spillet på banen i dag, men på trods af store vanskeligheder og et hjørnespark, der udmøntede sig i scoring, trak Johanne og Ungdomsskolen Ry sig sejrrigt ud af opgøret.

- Min målmand og jeg får ikke helt kommunikeret om hvem som skal klare bolden, og så ender det med at jeg får sparket bolden ud til hjørne. Jeg står inde ved stolpen og på en eller anden mystisk måde får den sig sneget ind ved stolpen.

Var det et selvmål?

- Ja, det kan man vist godt sige, siger hun med et skævt smil.

Hør hende fortælle om kampen her:

Vilja fik ret
Det var fantastisk moral og mental styrke, der gjorde at de kom tilbage i kampen, efter at komme bagud 1-0. Ry-skolen formåede kampen igennem ikke at få ro på spillet, eller få sat deres kanter op, hvilket ellers var strategien inden kampstart.

Bunketid og kæmpe forløsning, da Camilla har scoret på det afgørende straffespark. (Foto: Henrik Schou) Jyllandmidt TV: Is i maven: Scorede på det afgørende straffespark

Men fight og en holdindsats var udslagsgivende for resultatet i en kamp præget af fight og vindermentalitet. Og netop fighterviljen ér det unge hold bevidste om:

- Jeg er da utrolig stolt. Det er fantastisk, at vi er nået så langt. Det har været vores drøm i tre år nu, og nu er det endelig lykkedes for os. Vi er totalt på. Alle vil det her og det viser bare, at vi er det hold der vil det mest. Vi vinder på vores fight.

Johanne Søndergaard bryder. (Foto: Henrik Schou)
Johanne Søndergaard bryder. (Foto: Henrik Schou)

Lige præcis det fortalte Vilja Pedersen fra Ungdomsskolen Ry også om i Ekstra Bladet Skolefodbolds optaktsinterview med hende inden kampen.

Nyheder Galleri: Ungdomsskolen Ry - Vester Hassing Skole

Skolen er godt rustet
Ungdomsskolen i Ry har tidligere vundet turneringen, og med samme erfarne træner fra triumferne i 2005 og 2006, var skolen godt rustet, både på og uden for banen.

- Vores træner var også træner for dem dengang, og vi har set en masse videoer. Hele holdet har overnattet sammen, også for at komme ind i den der stemning. Der blev lavet banner og hele skolen var med på det.

I løbet af den kommende tid bliver Ungdomsskolen Rys modstander i semifinalen fundet.

Læs om slutspillet og finalerne her