TV: Scorede til sidst

Endelig: Efter mange brændte chancer, lykkedes det Rismølle-drengene at score

Edmund Kaqui tryllede undervejs i kampen og endte med at afgøre kampen på et straffespark. (Foto: Lars Pedersen)
Edmund Kaqui tryllede undervejs i kampen og endte med at afgøre kampen på et straffespark. (Foto: Lars Pedersen)

Holdene, som var ude i deres anden kamp i turneringen, havde Rismølleskolen som en lille favorit på forhånd i kampen mod Ebeltoft Skole.

Se kampfakta her

De var i første halvleg også overlegne. De var så overlegne, at Mathias Enes to gange var helt fri foran mål. Den ene gang ramte han ikke bolden og det andet forsøg tog Ebeltofts målmand. Frede Baunsgaard.

— Det var det dårlige venstreben, forklarede Mathias Enes om afbrænderne med et glimt i øjet.

Men det skete ikke og i anden halvleg måtte han lade sig udskifte med 10 minutter igen.

TV: Chancernes kamp

Store chancer
I første halvleg havde Angwhan Ahengar ligeledes en stor chance, som den glimrende målmand, Frede Baunsgaard, i målet reddede med foden. Det skal siges, at Frede normalt ikke står på mål, men han modtog sit holds fidusbamse for indsatsen.

Frede fra Ebeltoft spillede godt. Det samme kan siges om hans holdkammerat Martin Kapper, der gang på gang ryddede op i forsvaret. Han blev mod kampens slutning kastet helt frem på banen. Men det nyttede ikke noget, for Rismølle-drengene havde sikret sig føringen og Ebeltoft formåede ikke at udligne.

Det var ikke en af de store chancer, men et straffespark, der skulle til, før Rismølle kunne få bolden i nettet. Målet blev sat ind af Edmund Kaqui.

Edmund havde ligeledes en stor chance i anden halvleg. Han var helt alene med Frede i målet og forsøgte at lobbe bolden over ham, selvom han stod inde på målstregen. Hvis det var svært for spillerne fra Rismølle at få spillet til at fungere, kan det skyldes, at læreren John Witting råbte på må og få i anden halvleg.

— Kom nu gule! Nej, blå!

John Witting var lidt i tvivl om sit holds trøjefarve. (Foto: Lars Pedersen)
John Witting var lidt i tvivl om sit holds trøjefarve. (Foto: Lars Pedersen)

TV: Solid dyst

Men holdet spillede i pink. På trods af brændte chancer og tvivl om trøjernes farve, snuppede Rismølleskolen en 1-0-sejr og er videre i turneringen.