Annonce:
Annonce:

TV: Seje Simge vogtede buret mod drengene

Uden skyld: Simge spillede med hos drengene, men var chanceløs ved scoringerne

Seje Simge tog kampen op med drengene. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Seje Simge tog kampen op med drengene. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Annonce:

Kampen mellem N. Kochs Skole og Forældreskolen blev spillet på Aarhus Fremads anlæg, hvor skolerne fik lov at benytte deres kunststofgræsbane.

N. Kochs Skole stillede op med Simge Aymergen, der normalt vogter målet for Skovbakkens U17 pige A-hold.

Seje Simge
I løbet af kampen viste Simge sin store styrke som målmand. Flere gange havde hun overtaget overfor spillerne fra Forældreskolen, når de i helt fri position forsøgte at omsætte deres chancer til mål.

Det var ikke i alle 60 minutter, at Simge havde noget at lave. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Det var ikke i alle 60 minutter, at Simge havde noget at lave. (Foto: Gunnar Bjerglund)
 

Mod kampens slutning kom Simge godt ud af målet og dykkede ned for fødderne af både med- og modspillere og fik tilkæmpet sig bolden.

Simge var chanceløs på straffesparket taget af Valdemar Lundberg.

Hovedstød og langskud
I første halvleg havde Forældreskolen vinden i ryggen. Som spilstyrende pressede de godt på for at score deres første mål.

Annonce:

N. Kochs Skole forsvarede sig godt og kom også frem til enkelte målchancer, uden dog at kunne passere Niels Nielsen i målet Trænerteamet hos Forældreskolen levede med i kampen og på et tidspunkt følte de sig snydt for et straffespark.

Senere faldt der ro på sidelinjen, idet Mads Sørensen fra Forældreskolen scorede sit første mål på et flot hovedstød fra kanten af straffesparksfeltet.

Forældreskolen pressede yderligere på. På en følt aflevering af Mads Sørensen ind i straffesparksfeltet, spillede han Philip Bøgh helt fri og han sendte et flot langskud i kassen til 2-0.

Sørensen slog til igen
På det første angreb i anden halvleg fik Simge kun pareret bolden ud i hovedet på Mads Sørensen, der havde let ved at score sit andet mål.

Forsvarsspiller Mads Hedemann fra Forældreskolen listede sig med i et angreb oppe i N. Kochs Skoles straffesparksfelt, hvor han ulovligt blev nedlagt.

Straffesparket omsatte Valdemar Lundberg sikkert til mål til slutresultatet 4-0 til Forældreskolen.

Annonce:

På trods af en god holdpræstation formåede N. Kochs Skole ikke at omsætte deres chancer i mål.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: