TV: Sejs sejrede

Stensikkert: Udeholdet sejrede

3-0 til Sejs Skole. Foto: Keld Kristensen
3-0 til Sejs Skole. Foto: Keld Kristensen

Mens pigekampen mellem Herskindskolen Sejs Skole foregik på den ene banehalvdel kampen igennem, så var der helt anderledes kamp om det i drengekampen. Sejs Skole sejrede komfortabelt 4-0, men sejren blev til efter en meget ujævn præstation, hvor flere af profilerne tog meget let på det i anden halvleg, efter at holdet var kommet foran 3-0 ved pausen. Se kampfakta her.

Lige kvarter
Løjerne startede meget lige, og hele det første kvarter blev der spillet meget fysisk med mange nærkampe, som ikke afslørede nogen styrkeforskel, men i spillet på græsset og spilforståelsen, bl.a. med spil over kanterne var Sejs bedst. Dog prellede alle forsøg i det første kvarter af på en meget velspillende keeper Tobias Fredslund i Herskindmålet.

Hjemmeholdets forsøg blev ikke gennemført lige så godt, så deres afslutninger var ikke nær så farlige. Alt for meget skulle gennemføres via enmandspræstationer. Dog havde Rasmus Jakobsen en rigtig fin chance for at bringe Herskind foran, men hans afslutning var for svag.

Hjørne til Sejs Skole. Foto: Keld Kristensen
Hjørne til Sejs Skole. Foto: Keld Kristensen

Se også: Parkerede bussen

Hjørnesparkene
I denne fase af kampen fik Sejs flere hjørnespark, og i afviklingen af dem holdt man en spiller ved nærmeste stolpe, men fire garderhøje medspillere kom tonsende ude fra kanten af feltet for at få en hovedstødschance omkring det lille felt.

Holdet kom foran på et sådant hjørnespark, men det var snedigt at aflede opmærksomheden fra spilleren ved nærmeste stang ved at trække ”garden” op bagude. Herskind gik i fælden og Gustav kunne heade bolden ind til 1-0 til gæsterne ved nærmeste stolpe.

Godt tænkt hjørnespark gav pote:

Se også: TV: Optimisme trods nederlag  

To mål på ét minut
Sejs trykkede sømmet helt i bund, da de direkte derefter stjal bolden og sendte Simon Bay af sted på højrekanten, hvor han fornemt kiggede op og så Kristian Meldgaard midt i feltet. Og Kristian hamrede kuglen ind uden chance for Tobias i målet. 2-0 i samme minut, og så lød sambarytmerne fra musikanlægget på sidelinien.

Herefter sad Sejs solidt på resten af halvlegen, hvor Kristian Meldgaard endnu engang huggede bolden ind i det lange hjørne, så Sejs førte 3-0 ved pausen.

Kristian Meldgaard ude med krampe. Foto: Keld Kristensen
Kristian Meldgaard ude med krampe. Foto: Keld Kristensen

Se også: Kragerne fløj videre

Dårlig form eller undervurdering
Nu forventede alle, at SEJS ville køre hjemmeholdet over i anden halvleg, men sådan gik det ikke. Dels fordi anfører Christian Enevoldsen leverede en god pep-talk i pausen til kammeraterne på Herskindholdet, - men nok også, fordi Sejs-gutterne regnede sejren for sikker og gik ned i gear. Eller også er de i dårlig form og ude af stand til at være på 100% i en hel kamp.

Faktum var, at Herskind mod alle odds kom ud til sidste halvdel og tog teten. Desværre for dem mislykkedes alle deres scoringsforsøg, hvoraf nogle var rigtig store, så derfor var det nok det bedste hold, der spadserede sig gennem halvlegen til en sejr på 4-0 cementeret af Carl Balle ti min. Før tid, hvor hjemmeholdet satsede lidt for meget fremad. Men cifrene giver et forkert billede af kampen.