TV: Sendt tilbage til øen med tæsk

Storsejr: Skovbakkeskolen var for stærkt et hold for Samsø Efterskole

Mange spillere i gæsternes forsvar. Foto: Per Lysdahl
Mange spillere i gæsternes forsvar. Foto: Per Lysdahl

Det var to fysisk stærke hold, der mødtes, da Skovbakkeskolen tog imod drengene fra Samsø Efterskole. Der blev gået til stålet, men det hele foregik på en fair måde, og ikke én eneste tackling gik over stregen.

Se kampfakta her

På fastlandet
Gæsternes træner Thomas var ikke super optimistisk før kampen.

- Vi plejer at få mange tæsk, når vi kommer til fastlandet. Mine spillere har kun kendt hinanden i cirka en måned, så det bliver en meget vanskelig opgave, lød det.

TV: Presset i bund

Til gengæld var én af gæsternes spillere, sidste kamps matchvinder, Hassan Mamo fuld af optimisme.

- Jeg scorer fire mål. Vi vinder 4-0.

Anderledes skulle det gå.

TV: Ensrettet trafik

Blev overmatchet
Det stod hurtigt klart, at Samsø-drengene var overmatchet, og derfor måtte de koncentrere sig om forsvaret og på den måde forsøge at begrænse nederlaget. Her ydede anfører Mathias Busk og Jonathan Dybvad en prisværdig indsats, men det var ren overlevelse og forsvarsfortet holdt ikke længe.

TV: Drabelig duo slog til

Allerede efter 3:15 faldt den første scoring ved Tobias Møller, som på en lang aflevering gennem gæsternes midterforsvar var helt alene med målmand Christian Jensen og scorede sikkert til 1-0. Hjemmeholdet foldede sig ud, spillerne flyttede sig for hinanden og var hele tiden spilbare.

Tobias med mål:


TV: Enmandshæren Due

Spillede en super kamp
Vi fik demonstreret hele paletten. Det var på en taknemlig baggrund, men gæsterne fightede det bedste, de havde lært, men i dag var opgaven uløselig. Inden pausen havde Frederik Therkildsen, Simon Schouby, Tristen Rossi, Mads Sejersen, Søren Laursen og Tobias Møller sørget for en pausestilling på 8-0.

Skovbakken i pausen:


TV: Ensrettet trafik

I anden halvleg havde hjemmeholdet fået besked på at trække sig lidt længere tilbage på banen i et forsøg på at lokke modstanderne lidt længere frem. Og så til gengæld svare igen på kontrachancer. Den taktik holdt ikke ret længe - primært fordi gæsterne ikke var i stand til at udnytte den plads, det skabte på midtbanen. Resultatet blev en fornyet offensiv fra hjemmeholdet side, og med scoringer af Simon, Tobias, Mads, Oliver Ludvigsen og Benjamin sluttede målfesten med resultatet 15-0.

TV: Presset i bund

Kæmpede flot
En opløftende og overbevisende indsats af Skovbakkeskolen, som i fjerde runde må forvente noget mere modstand. Samsø Efterskole skal roses for en flot fighterikndsats. Prisværdigt, at de ikke giver op men fortsætter med at kæmpe til sidste fløjt.

Sejs løb med sejren

Interview med Tobias: