TV: Sendt ud i mørket

Bedst på dagen: Gjorde det onde ved klubkammeraterne

Det var to mandskaber, der kendte hinanden særdeles godt fra klubfodbolden. Foto: Gunnar Bjerglund
Det var to mandskaber, der kendte hinanden særdeles godt fra klubfodbolden. Foto: Gunnar Bjerglund

Lokalopgøret mellem Elsted Skole og Virupskolen var et opgør, hvor spillerne på de to hold normalt spiller på et sammensat hold fra Lystrup IF og Virup IF. Spillerne havde derfor et godt kendskab til hinanden.

Anton Hofmeister hos gæsterne og Nicolaj Lehmann hos værterne spiller på samme hold i HEI.

- Jeg forventer en god kamp blandt gode venner, og jeg forventer, vi vinder. Som profil har vi Lasse Fisker liggende i front, og han skal nok lave mål, udtalte anfører Nicolaj Lehmann fra Elsted Skole inden kampen.

Se kampfakta her.

Galleri: Hårup Skole - Virupskolen (D)

Tæt opgør
Som forudsagt inden kampen af Nicolaj blev det en tæt kamp, der blev overværet af mange tilskuere. Især i første halvleg var Nicolaj Lehmann en opmærksom oppasser på Virupskolens profil Anton Hofmeister. I kampens indledende fase bølgede spillet lidt frem og tilbage, hvor holdene lige skulle se hinanden lidt an.

Midt i halvlegen viste Lasse Fisker hos hjemmeholdet, hvor vigtigt det er at stå det rigtige sted på det rette tidspunkt. På et indlæg fra højre side af banen smuttede bolden imellem hænderne på udeholdets målmand, så bolden landede på jorden. Straks var Lasse over bolden, og han fik den sendt i mål til en føring på 1–0 til hjemmeholdet.

På gæsternes hold spillede deres midtbaneprofil Malthe Grove en stor kamp. Med et stort løbe arbejde var Malthe med både i det defensive og i det offensive spil. Malthe fordelte boldene godt rundt på banen, og mod halvlegens slutning fik gæsterne splittet hjemmeholdets forsvar fra hinanden.

På et indlæg fra højre side af banen blev Anton Hofmeister spillet helt fri inde foran mål. Anton fik med et halvkikset spark sendt bolden over målet.

Nicolaj Lehmann i den orange trøje spillede en stor kamp for hjemmeholdet. Foto: Gunnar Bjerglund
Nicolaj Lehmann i den orange trøje spillede en stor kamp for hjemmeholdet. Foto: Gunnar Bjerglund

TV: Fløjraketten blev afgørende

Intensiteten fortsatte
I anden halvleg trak Anton sig lidt længere tilbage på banen og faldt lidt ud af spillet. Intensiteten i kampen fortsatte, og spørgsmålet var, om Elsted Skole ville lukke kampen, eller ville holdet fra Virupskolen få udlignet?

Pludselig opstod der lidt klumpspil inde foran gæsternes mål, og efter et par forsøg lykkedes det til sidst for Fairsal Safi at få bolden ind over mållinjen til en føring til hjemmeholdet på 2–0.

I regnvejret mod kampens slutning faldt intensiteten, og det var som om, spillerne med deres indbyrdes gode venskab accepterede, at Elsted Skole var det bedste hold på dagen.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Elsted Skole - Virupskolen, 2-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nicolaj Lehmann, Elsted Skole
Malthe Grove, Virupskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Oscar Møller, Virupskolen

- Rigtig god kamp med en god stemning blandt publikum. Jeg føler, vi er det bedste hold, og det er fuldt fortjent, at vi vinder i dag, udtalte kampens fidusmodtager hos hjemmeholdet Nicolaj Lehmann efter kampen.

Dermed trak Elsted Skole sig sejrrigt ud af lokalopgøret mod Virupskolen. Dermed sendte Elsted Skole Anton Hofmeister og Virupskolen ud i mørket og ud af Ekstra Bladet Skolefodbold.

TV: To bump på vejen

Hør hele interviewet med Nicolaj Lehmann her: