TV: Sikker smal sejr

Fortjent: Trods manglende effektivitet er Tirsdalen Skole sikkert videre

Kamp om bolden. (Foto: Per Lysdahl)
Kamp om bolden. (Foto: Per Lysdahl)

En knoldet og ujævn bane. Ingen opstregning og ingen dommer. Det var vilkårene for de to hold, Sølystskolen og Tirsdalens Skole, da pigerne afgjorde deres mellemværende i turneringens tredje runde.

Se kampfakta her

Sølystskolens to solide forsvarsspillere, Maria og Noa, trækkes med langvarige skader, og det er mærkbart for holdet. Tirsdalens Skole havde også skadesproblemer at slås med, så på forhånd virkede det til, at dagens opgør skulle blive en åben affære.

Noa og Maria er skadede og måtte se til fra sidelinjen. (Foto: Per Lysdahl)
Noa og Maria er skadede og måtte se til fra sidelinjen. (Foto: Per Lysdahl)
 

Underdogs havde det svært
Sølystskolens træner Kresten udtrykte det sådan før kampen.

— Vi er underdogs, men skal klare os på gejst.

Der manglede heller ikke opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Per Lysdahl)
Der manglede heller ikke opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Per Lysdahl)
 

Gejst eller ej. På den umulige bane var gæsterne bedst tilpas og tog teten fra start. Efter godt to minutters spil faldt kampens enlige mål. Der opstod forvirring i hjemmeholdets forsvar, og bolden havnede hos Tirsdalens Laura Jensen, som knaldede bolden i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet virkede rystet og stod resten af halvlegen langt tilbage på banen, med en bagerste kæde på linje, hvilket overlod hele midtbanen til gæsterne. Her sagde især Laura Jensen og anfører Kristine Laugesen tak for tilbuddet, og førte det ene angreb frem efter det andet. Afslutningerne stod dog ikke mål med forarbejdet, og yderligere mål blev det ikke til.

TV: Stjal sejren til sidst

TV: Forgæves comeback

Klarer den på straffe?
Sølystskolens piger kom lidt heldig til denne tredje-runde-kamp. Først efter straffesparkskonkurrence havde de nedkæmpet Strandskolen, og det var måske baggrunden for træner Krestens kommentarer efter pausen.

— Vi skal være bedre til at løbe med bolden og være mere kyniske i vores spil. Og så mangler vi kun ét mål, hvorefter vi klarer den på straffesparkskonkurrence.

En forudsætning for at vinde er mål. Og da hjemmeholdet ikke i hele kampen skabte en eneste målchance, var det svært at se hvordan denne påstand skulle gå i opfyldelse. Men et lykketræf kunne måske skaffe forløsningen.

Selvom hjemmeholdet kom lidt bedre med spillemæssigt i anden halvleg, løb det hele ud i sandet, og kun uheld til sidst for Tirsdalens Skole gjorde, at føringen ikke yderligere blev udbygget.

TV: Anfører: To mål mere

Flot fairplay

Det blev en fortjent sejr til Tirsdalen på 1-0, og i fjerde runde står holdet overfor C. La Cours Skole. Et rigtigt lokalopgør.