TV: Skarpest på dagen

Chancerig: Efter flere chancer og to mål måtte kampen afgøres i straffe

Det blev en tæt affære, da Højvangskolen tog imod Hedensted Skole. Foto: Henning Hansen
Det blev en tæt affære, da Højvangskolen tog imod Hedensted Skole. Foto: Henning Hansen

Mandag tog Højvangskolen imod Hedensted Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Der var tale om to meget forskellige hold. Højvangskolens piger var forholdsvis små og fra 6. og 7. klasse, mens Hedensted Skole havde taget fra de ældre klasser, og derfor burde have et fysisk overtag.

- Højvangskolens piger er et fremtidens hold, sagde skolens leder i pausen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Afgjort fra pletten

Chancerigt
Victoria Kirckhoff i venstre side voldte da også med sin hurtighed og fart problemer for Højvangskolens piger, men dog uden held i første halvleg.

Hun løb enten ind i en tackling eller en blokering, så stillingen var 0-0 ved pausen. Dette trods flotte afslutninger fra begge sider af såvel gæsterne Karoline-Mathilde Nordby som Laura Frederiksen fra Højvangskolen.

Kampens spiller for Højvangskolen Minna Davoud havde et flot gennembrud, men igen reddede Emma Dinesen for gæsterne. Endnu et flot gennembrud på venstrekanten af Victoria gav denne gang pote, da indlægget flot blev sat ind af Karoline-Mathilde til en føring på 1-0 til udeholdet.

Pausesnak hos værterne. Foto: Henning Hansen
Pausesnak hos værterne. Foto: Henning Hansen

Se også: TV: Fik håneretten

Afgjort i straffe
Emilia Johansen rykkede i slutminutterne frem for at trykke på foran gæsternes mål, men det skulle dog blive Mie Rasmussen, der overraskede keeper Emma og udlignede til slutresultatet 1-1. Det gav hvert hold fem skud fra pletten i den afgørende straffesparkskonkurrence.

Første skytte fra Højvangskolen var Mie Rasmussen, der lige havde sørget for udligningen, men skarpheden havde desværre forladt Mie, der skød bolden tæt forbi mål.

Da der blev scoret på alle fem af udeholdets skud, blev det til en samlet målscore på 6-5 til Hedensted Skole.

Se Emilia Johansens frisparksmulighed fra første halvleg her: