TV: Skjoldet holdt i gyser

Underholdende: Der blev gået til den, da Langsø og Skjoldhøj tørnede sammen

Skjoldhøjskolen. Foto: Per Lysdahl
Skjoldhøjskolen. Foto: Per Lysdahl

Holdene dominerede i hver sin halvleg. Det var det generelle indtryk af dysten mellem Langsøskolen og Skjoldhøjskolen. En dyst, der endte med, at Skjoldhøj-drengene smuttede i anden runde.

Se kampfakta her

En god start
Éfter knap tre minutter fik gæsterne fra Skjoldhøjskolen en drømmestart, da Langsøskolens keeper ikke fik fat i bolden. Den endte for fødderne af Tim Mikkelsen, som sendte bolden i en blød bue op over målmanden til føring 1-0.

Skjoldhøj presser på:


Det blev signalet til en dominans resten af halvlegen. Men trods flere gode forsøg - blandet andet et skud på overliggeren - blev det ikke til yderligere scoringer i første halvleg. Hjemmeholdet kæmpede det bedste, de havde lært, men åbne målchancer var der ikke mange af.

- Vi skal have lagt et større pres på modstanderen oppe foran. Så derfor laver vi nu nogle rokeringer, fortalte træner Simon sine spillere i pausen.

TV: Kæmpestort hestegrin

Det gav bonus
Den taktik skulle hurtigt vise sig at give bonus. Taktikken gav dog i første omgang nogle huller bagude, som gæsterne fra Skjoldhøj udnyttede til en omstilling, som bragte dem i front med 2-0.

Se målet her:


Men hjemmeholdet var som forvandlet og dominerede nu spillet. Og da holdets bedste spiller, anfører Ali, på et direkte frispark, som blev rettet af på vejen, reducerede til 2-1, var der atter spænding i kampen.

Chance til Nikolaj Bøgh:


TV: 'Hvide Mamba' slog til

Endnu mere spænding kom der cirka 10 minutter før slutfløjt, da Tobias Villumsen bragte balance i regnskabet. 2-2

Så skulle det afgøres på straffespark. Det blev først afgjort på sjette spark, hvor hjemmeholdet missede. 8-7 til Skjoldhøjskolen, som er klar til anden runde. Stor ros til Langsøskolen for at komme igen i anden halvleg.

TV: Spillede sig forbi skjoldet