TV: Skruede op for tempoet

Rolig første halvleg: Efter pausen satte udeholdet tempoet i vejret

Der var god stemning imellem de to hold, som kendte hinanden i forvejen. (Foto: Jørgen Christensen)
Der var god stemning imellem de to hold, som kendte hinanden i forvejen. (Foto: Jørgen Christensen)

Drengene fra Bøgballe Friskole mod Hedensted Skoles drenge.

Bøgballe Friskole kom godt fra start, selvom de fleste på holdet kun er fra 7. klasse. Mod dem stod Hedensted Skole med deres store drenge fra 8.-9. klasse, der var noget mere fysisk stærke. Men Bøgballes drenge spillede klogt og hurtigt bolden frem og med flere gode afslutninger til følge.

Se kampfakta her.

Herretackling vækkede kampen

Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Jørgen Christensen)
Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Jørgen Christensen)
 

Bedre greb
Efter de første 10 minutter fik Hedensted mere greb om spillet. Hedensteds store profil Kasper Grube fik i 12 minut fra 25 meter i højre side kannoneret bolden ind i trekanten længst væk uden chance for Bøgballe-keeperen til 0-1. Man fornemmede herefter at få mere at se fra den kant af. Efter 25 minutter var det hurtige Daniel Lykke, der satte en tre-fire mand samt keeper og nettede sikkert til 0-2.

Den næste scoring til Hedensted faldt to minutter før pausen. De fik tilkendt et frispark fem meter fra feltet. Kasper Grube sparkede hårdt i venstre side af målet, hvor keeperen halvklarede, men på riposten scorede Frederik Lykke sikkert til 0-3.

Højere tempo
I anden halveg havde Hedensted drengene tydeligvis fået besked på at sætte farten op.

Efter tre minutter scorede Daniel Lykke igen. To minutter senere var det Kasper Grube, der efter et soloridt til sidst sendte bolden over keeperen til 0-5.

Frederik Lykke var den næste på tavlen og scorede til 0-6. Derefter var det Kasper Grube, som scorede de to næste mål til 0-8.

Bøgballe-drengene kæmpede dog flot, og pressede til sidst meget på for en reducering. Der blev begået et straffespark imod Bøgballes Tobias Jensen. Det tog David Kruse sig af og ekspederede bolden sikkert i netmaskerne til 1-8. Til sidst et minut før tid scorede Laurits Nielsen sikkert til 2-8, som blev denne kamps slutresultat.