TV: Søstre brillerede igen

Klasse: Var ustyrlige nok engang

Søstrene Theresa og Rebekka brillerede nok engang ved at lave en masse mål. Foto: GDV
Søstrene Theresa og Rebekka brillerede nok engang ved at lave en masse mål. Foto: GDV

Der var stjerner i svøb i kampen mellem pigerne fra Marienhoffskolen og Ebeltoft Skole. De to søstre Rebekka og Theresa spås store muligheder i dansk topfodbold for kvinder. Theresa topper lige nu topscorerlisten med 15 mål, mens Rebekka står noteret for syv mål, og de strålede begge i kampen.

Hør hvad Theresa og Rebekka sagde inden kampen, hvor de forholdt sig til den mulige titel som topscorer:

Se kampfakta her.

Se også: Tre hurtige før lukketid

Søstrene dominerede
Theresa Norman lå på den offensive midtbane igen, og derfra styrede hun slagets gang med spændt fodled. Hun strøede om sig med perle-afleveringer og snævre driblinger. Theresa har været med til DBU's talentsamlinger, men det kunne ikke mærkes på hende. Hun var også nede og rydde op i defensiven, og hun havde mange afslutninger og scorede seks mål. Helstøbt og fuldendt præstation af storesøster Theresa.

På kanten ved siden af hende lå lillesøster, Rebekka Normann, som er en lille smule mindre fysisk men næsten på samme niveau som Theresa. Dette til trods for at der er to år imellem dem. Så fremtiden ser enormt lys ud for Rebekka, hvis det lykkes for hende at fortsætte sin udvikling.

Rebekka scorede i dag fire mål, og med hendes tre mål i seneste opgør ligger hun stabilt med syv scoringer i alt. Hun blev passet på og skånet en smule mere end storesøster som til forskel spillede hele kampen. Rebekka blev udskiftet et par gange, og det er egentlig meget fornuftigt at dosere de helt unge sparsomt. I dette her tilfælde ville det være en katastrofe, hvis Rebekka blev flæsket og fik en langvarig skade. Rebekka blev honoreret med fidusbamsen for sin flotte udfoldelse i kampen.

Med ti mål fordelt på søstrene ville Thea Bach også lege med. Hun brillerede med fem scoringer og blander sig dermed også på topscorerlisten i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se også: TV: Skarpest fra pletten

Kæmpede bravt
Gæsterne fra Ebeltoft Skole havde store vanskeligheder med at få bolden over midten, men de leverede en fin fight. Gæsternes målmand Julie Kjeldsen var sit holds bedste. Hun nappede en hel del flotte afslutninger, og hvis det ikke var for hendes skyld, kunne Ebeltoft have tabt endnu større.

Ud af de 41 afslutninger som Marienhoff producerede, stod hun i vejen for en hel del af disse. Udover Julie Kjeldsen spillede og kæmpede Sophia Mølenbjerg en vis legemsdel ud af bukserne. De to piger fik hver en fin erkendelse for deres strabadser. Julie med fidusen og Sophia med håndklædet.

Det skal blive spændende at se, hvad det kan blive til for Mariehoffskolen, der har nogle farlige våben på holdet.