TV: Spadserede videre

Udspillet: Kunne intet stille op

Hjemmeholdet så sig aldrig tilbage i opgøret og spadserede videre. Foto: Keld Kristensen
Hjemmeholdet så sig aldrig tilbage i opgøret og spadserede videre. Foto: Keld Kristensen

Tre kampe spillet og en målscore på 33–0 taler for sig selv. Sejs Skoles piger er startet i overhalingsbanen uden at se sig tilbage, og i dette opgør gik det ud over Skægkærskolen fra Silkeborg, der blev sendt hjem med en sæk på 0-7.

Og det var endda uden midtbanegeneralen Josephine Strandby, der siden sidst er blevet alvorligt korsbåndsskadet og ikke har udsigt til at komme med igen i efteråret.

Gæsterne fra Skægkær havde til opgøret en ny målmand med ved navn Marie Henriksen.

Se kampfakta her.

Der var et hav af chancer i begge ender i et tæt opgør. Foto: Kent Jensen Jyllandmidt Tæt duel afgjort til sidst

Vi trak hende til side inden kampen, og her er hendes kommentarer om det forestående opgør:

Den friske 7. klasses pige troede som de øvrige på Skægkær-holdet, at de ville vinde, og alle ti markspillere var aggressive og fremadstormende, da bolden blev givet op, hvor de lagde kraftigt pres på hjemmeholdet, som virkede noget overraskede. Det var ikke forudset og en del af deres gameplan.

Det tog Sejs Skole ca. tre minutter at komme sig over chokket. Så fik de styr på bolden og kampen, og fra da af gik det kun en vej. Alma Bjerkvold fik fat på en flad aflevering inde i feltet allerede efter tre-fire minutter, og mellem et overtal af Skægkær-spillere bragte hun Sejs på 1-0.

Forløsning hos hjemmeholdet, der til sidst fik placeret plankeværket i gæsternes mål. Foto: GDV Jyllandmidt TV: Passerede plankeværket

Andre tog over
I fraværet af Josephine Strandby skulle andre træde til og tage over, hvilket i første omgang næsten udelukkende var overladt Anne Sophie Lebeck på højre kant. Hun svingede med taktstokken i starten, men senere fik hun fin støtte af Katinka Angel, Lucca Yde og Thea Ekmann, som viste lovende takter på midtbanen. Og bagude løste Olivia Sandvei let forsvarsopgaven i midterforsvaret, så hun ind imellem kunne bidrage fremadrettet.

Gang på gang fik Anne Sophie Lebeck bolden i fødderne og udfordrede Chalina Dalsgaard fra Skægkær i sine rush mod mål. Det medførte igen efter ti minutter en kaotisk situation i gæsternes felt, hvor bolden ikke kom væk, men tumlede rundt og endte hos Alma Bjerkvold, der trykkede af fra straffe-pletten og var heldig at bolden ramte en forsvarsspiller og snød hjælpeløse Marie Riberholt i målet. 2-0 til Sejs Skole.

Der var meget kaos i gæsternes felt i løbet af kampen, hvor hjemmeholdet vadede i chancer. Foto: Keld Kristensen
Der var meget kaos i gæsternes felt i løbet af kampen, hvor hjemmeholdet vadede i chancer. Foto: Keld Kristensen

Hjemmeholdet var det bedste hold på dagen. Foto: Henning Hansen Jyllandmidt Skarpest på dagen

Kæmpede flot
Udeholdet skal roses for at kæmpe bravt hele vejen men ud over de første tre minutter, så vi ikke noget kontrolleret offensivt spil fra dem. De sloges på egen banehalvdel, men derved blev det.

Derfor var det egentlig allerede et kvarter inde i kampen kun et spørgsmål om, hvor stor en sejr Sejs ville tage. Der var mange nærkampe og fysiske dueller, men spænding fik vi ikke.

Skægkær blev presset i bund med op til syv markspillere i eget felt, som ofte var til scene for hinanden, fordi der ikke blev plads til at få boldene væk. Karakteristisk for størstedelen af kampen var, at Sejs´ første tre mål blev scoret tæt under mål efter kaos i gæsternes forsvar.

Hjemmeholdets Alma Bjerkvold lavede to mål i kampen. Foto: Keld Kristensen
Hjemmeholdets Alma Bjerkvold lavede to mål i kampen. Foto: Keld Kristensen

Værterne havde mange spillere i forsvaret. Foto: Per Lysdahl Jyllandmidt TV: Gys fra pletten

Sidste søm i kisten
At Sejs har ikke mødt modstand i holdets tre første kampe, understreges af, at Sejs-keeper Victoria Hvid kun har været aktivt med i spillet, når hun bevægede sig ud for at agere bagerste mand på lange, løse bolde og tilbagelægninger. Altså i hele tre kampe.

Hertil skal føjes, at i den anden ende står spillerne i kø for at score, også fordi de ikke har behøvet at spille med sikkerhedsseler. Hele ti spillere har bidraget til de 33 mål, hvilket i sig selv er imponerende

Den tiende målscorer blev Pauline Dunvad, der bragte holdet på 4-0 tre minutter efter pausen. Med yderligere tre scoringer endte det hele 7-0 til Sejs.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sejs Skole - Skægkærskolen, 7-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Thea Ekman, Sejs Skole
Ditte Fisker, Skægkærskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Zenia Ågaard


Hvem var det, der vandt i dag? Svaret er Malling Skole. Foto: Keld Kristensen Jyllandmidt TV: Viste klassen

Forventet nederlag
- Vi vidste vel egentlig godt, at vi ville tabe kampen allerede, da vi kom, men man håber jo altid, at det kan gå anderledes, sagde gæsternes anfører Ditte Fisker efter kampen.

- De er bedre spillere og spiller til daglig på et niveau over os, så derfor er resultatet blevet, som det er. Men selvfølgelig er det ikke sjovt at tabe så stort.

Der er imidlertid ikke så maget at indvende mod resultatet 7-0 til Sejs. Hvis ikke Skægkær havde haft viljen til at kæmpe helt til sidste fløjt, var det gået meget værre.

Sejs Skole er dermed videre til fjerde runde og skal møde vinderen af kampen mellem Bryrup Skole og Hvinningdalskolen. Vi kan med garanti forudsige, at Sejs nu skal forvente at få modstand. Det bliver ikke til endnu en walkover over en svagere modstander.

Værternes defensiv blev ikke udfordret så meget i kampen. Gunnar Bjerglund Jyllandmidt TV: Dommeren afbryder kampen

Se Pauline Dunvad gøre det til 4-0 lige her: