TV: Stærk ulveflok med Wolff i spidsen

Flot kamp: Rathlouskolens stærke duo var ikke til at stoppe for Skovbakken

Rathlouskolen. Foto: Jørgen Christensen
Rathlouskolen. Foto: Jørgen Christensen

Kampen mellem pigerne fra Rathlouskolen og Skovbakkeskolen startede op i et forrygende skønt solskinsvejr med blå himmel og ingen vind. Helt perfekt til fodbold.

Sejs løb med sejren


Se kampfakta her

Hjemmeholdet startede bedst
Rathlouskolen lagde pres på Skovbakkeskolens piger fra start af, var først på boldene og styrede midtbanen. Med hurtige boldskift opad banen mod Skovbakkens mål var de farlige og konstant.

Rathlou klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen
Rathlou klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen

Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen
Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen

Især ved de stærke angribere Ida Wolff og Nanna Sørensen - og med god hjælp på midtbanen af Laura Breiner og Caroline Hoeijmats samt Anna Uttrup. De var gode til at fastholde Skovbakkeskolen i et jerngreb.

TV: Sendt tilbage til øen med tæsk

Hurtigt mål
Der gik ikke mere end tre minutter, før Caroline Hoeijmats tog en tur i venstre side og hamrede  kuglen i kassen i fjerneste målhjørne. Hvilket mål! 1-0 til Rathlouskolen.

To minutter senere tog Laura Breiner et hjørnespark og sendte bolden ind over, hvor Nanna Sørensen med hælen placerede bolden i kassen til 2-0 til Rathlouskolen. Dagens flotteste mål.

TV: Har opbygget et stærkt hold

I det niende minut var der frispark til Rathlou, og det tog Laura Breiner. Lige udenfor feltet sendte hun bolden i mål til 3-0. Endnu et forrygende mål.

Var oppe mod overmagten
I første halveg var Skovbakkeskolens piger sjældne gæster på Rathlouskolens banehalvdel. Det kom kun til et par farlige forsøg i alt. Så 3-0 ved pausen.

Hør Rathlous pausesnak:


I anden halveg fortsatte i de samme takter. Skovbakkeskolen forsøgte at lægge pres på Rathlouskolen fra starten af, men det blev hurtigt Rathlouskolen, der igen blev spilstyrende.

Og i det 36. minut sendte Nanna Sørensen fra midten en bold videre til Ida Wolff, der i fuld fart rykkede forbi forsvaret og nettede til 4-0.

Blot to minutter kom Cecilie Fisker på tavlen til 5-0 efter en tur fra midten af, hvor hun driblede forbi forsvaret og skød flot. Keeperen kunne lige få hånden på, men ikke nok til at forhindre bolden i at gå i mål.

Lidt efter scorede Ida Wolff sit andet mål til 6-0.

TV: Lagde den rigtige taktik

Kæmpede godt
Et godt kæmpende Skovbakkeskolen skal havde ros for aldrig at gå ned i tempo. De kæmpede deres chance i denne kamp til sidste fløjt. Imponerende.

De to hold siger tak for kampen. Foto: Jørgen Christensen
De to hold siger tak for kampen. Foto: Jørgen Christensen

I slutningen af kampen blev der begået et frispark på Caroline Hoeijmats, som fik fordelen og sendte bolden videre til Nanna Sørensen, derdriblede sig fri og scorede til 7-0.

Det blev også 8-0 kort inden slutfløjt. Nicoline Bruun stod bag det efter en flot dribletur.

Hør interview med et par af kampens profiler:TV: Stærke på straffe- og frispark