TV: Stærke på straffe- og frispark

Tæt kamp: Søndervang og Skødstrup gav hinanden en herrefight

Skødstrup jubler efter en scoring. Foto: Gunnar Bjerglund
Skødstrup jubler efter en scoring. Foto: Gunnar Bjerglund

Inden drengekampen mellem Søndervangskolen og Skødstrup Skole var begge holds anførere optimistiske og troede på en sejr.

Se kampfakta her

Klar på kamp
- Vores angribere er skarpe i dag og klar til kamp - og vi spiller for at vinde, udtalte Victor Nielsen fra Søndervangskolen.

- Det bliver en tæt kamp og med mange dueller. Vi skal ind og bruge vores fysik, sagde Victor Carlsen fra Skødstrup Skole.

Så var de to gange Victor klar til en tæt og jævnbyrdig kamp.

TV: Ensrettet trafik

Under opvarmningen blev Søndervangskolens målmand Mads Kjær ramt af en bold, så han måtte spille kampen med tape omkring et par af højre hånds fingre. Dette medførte, at Mads Kjær havde svært ved at holde fast om de høje bolde, der til tider blev sendt ind foran hans mål.

Gode keepere
Kampens første målchance tilfaldt Søndervangskolen. Niels Jacob Zeuthen blev spillet fri og var alene med Hannibal Nielsen i Skødstrup Skoles mål. I den duel var det Hannibal, der havde overtaget og reddede forsøget.

TV: Presset i bund

Spillerne fra Søndervangskolen løb lidt ved siden af sig selv og fik ikke deres spil til at flyde.

Skødstrup brugte deres fysik og fik overtaget på midtbanen og skubbede spillet frem på Søndervangskolens banehalvdel.

Midt i halvlegen driblede Victor Carlsen fra Skødstrup Skole sig igennem på banens venstre side og omsatte sit løb med at sende bolden ind bag Mads Kjær i Søndervangskolens mål.

Victor med mål:


Sejs løb med sejren

Straffespark faldt
I en kamp om bolden lige inde i straffesparksfeltet blev der begået et benspænd mod en Skødstrup-spiller. Det efterfølgende straffespark omsatte Alexander Laursen sikkert i mål til en føring til Skødstrup på 2-0.

Se hans spark:


Carl Nielsen fra Skødstrup Skole havde fysikken med sig i en kamp om bolden men fik lavet et frispark og måtte derfor inkassere et gult kort for forseelsen.

TV: Sendt tilbage til øen med tæsk

I den periode, hvor Carl var udenfor banen, fik Adrian Sierzant fra Søndervangskolen reduceret til 2-1.

Stærk på frispark
I anden halvleg fik Søndervangskolen flere frispark lige udenfor Skødstrup Skoles straffesparksfelt. Her viste Rasmus Johansen sin fine sparketeknik og omsatte to af forsøgene direkte i mål. På dødboldene var aftalerne mellem målmanden og forsvarsspillerne ikke fastlagt.

Se et af dem her:


TV: Har opbygget et stærkt hold

Efter en spændende og vekslende kamp, der endte 3-3, skulle det hele afgøres på straffespark. Det første spark fra Skødstrup Skole klarede Mads Kjær i fin stil for Søndervangskolen. Skødstrup Skoles efterfølgende spark blev sikkert omsat i mål.

Mads med redning:


Søndervangskolen brændte deres tredje forsøg, hvor bolden med et smæld blev sendt på overkanten af overliggeren, og det sidste spark reddede Hannibal Nielsen i Skødstrup Skoles mål, så Skødstrup Skole kunne trække sig ud af matchen med en sejr på 7-6.

Interview med Victor Carlsen:


TV: Lagde den rigtige taktik