TV: Startede ellers så godt

Fik tæv efter pausen: Pludselig vendte kampen på en tallerken

Ærmerne var smøget op til dysten. Foto: Gunnar Bjerglund
Ærmerne var smøget op til dysten. Foto: Gunnar Bjerglund

Drengekampen mellem Skødstrup Skole og Virupskolen var ligesom opgøret mellem de to skolers pigehold et revancheopgør.

Sidste år vandt Skødstrup Skole over Virupskolen i første runde med 4-3 i et tæt opgør. Ligesom med pigeholdet fra Virupskolen udeblev revanchen for drengene fra Virupskolen.

Se kampfakta her.


Der var god opbakning. Foto: Gunnar Bjerglund
Der var god opbakning. Foto: Gunnar Bjerglund

TV: Ingen revanche i år
Udeholdet lagde godt ud
Virupskolen ville gøre det bedre i år, og derfor kom de hurtigt ud af starthullerne. Inden der var spillet to minutter førte Virupskolen med 0-1.

Gustav Schuleit sendte et indlæg ind i hovedet på Aksel Schmidt, der på hovedstødet sikkert sendte bolden i mål. Skødstrup Skoles spil var noget rodet, og der var ikke mange sammenhængende afleveringer i denne fase af spillet.

- Vi skulle lige i gang, udtalte Carl Nielsen fra Skødstrup Skole efter kampen, som begrundelse for deres dårlige spil.

Virupskolen pressede spillet frem på Skødstrup Skoles banehalvdel, uden holdet kom til de store chancer.

Mod halvlegens slutning fik Skødstrup Skole styr på deres spil og kom frem til flere målchancer.

Anførerduel. Foto: Gunnar Bjerglund
Anførerduel. Foto: Gunnar Bjerglund

TV: Dagens helt med hattrick
Pludselig vendte det
I anden halvleg blev der dømt straffespark til Skødstrup Skole for hånd på bolden. Skødstrup Skoles anfører Victor Carlsen viste sin værdi for holdet og omsatte sikkert sparket i mål.

Se sparket her:

På 10 minutter i anden halvleg udbyggede Skødstrup Skole deres føring. Først var det Alexander Laursen, der efter et frispark opsnappede riposten og scorede. Senere gjorde han det til 3-1 på et sologennembrud gennem Virupskolens forsvar.

Jakob Wind fra Skødstrup Skole bød sig også til og gjorde det til 4-1, inden Alexander Laursen i kampens slutminutter scorede sit tredje mål til resultatet 5-1.

Midt i anden halvleg satte Skødstrup Skole deres spiller nr. 12 Emil Ejlerskov på banen. Emil var banens mindste spiller og havde opgaven med at følge Aksel Borup Schmidt fra Virupskolen.

Det lykkedes ikke for Virupskolen at bringe spænding ind i opgøret. På dagen var Skødstrup Skole bedst, og i næste kamp skal de møde Søndervangskolen fra Hammel.

Skødstrup Skole har de senere år spillet deres kampe i Studstrup. Nu spiller de deres kampe tæt på skolen, og dagens kampe blev overværet af mange elever fra skolen.

Vi fangede Alexander Laursen efter kampen: