TV: Stjernerne slukkede håbet

Satte trumf på efter pausen: Stjernevejskolen løb med sejren efter en lige dyst

Pigerne fra Stjernevejskolen løb med sejren. Foto: Jørgen Christensen
Pigerne fra Stjernevejskolen løb med sejren. Foto: Jørgen Christensen

Kampen mellem Østerhåbskolen og Stjernevejskolen blev en spændende og medrivende kamp at overvære.

Se kampfakta her.

Vi fangede en spiller fra hvert hold inden kampen:


TV: Stjernerne var klar

Bedst fra land
De hæderskronede piger fra Stjernevejskolen, som altid markerer sig i turneringen og sågar engang vundet den, kom bedst fra start og lagde ud i et markant presbold. 

Vel vidende hvem Østerhåbpigerne stod overfor, overlod de initiativ og angreb til Stjernevejens piger i de første 15 minutter af kampen. Stjernevejens piger var da også de første, der lyste på måltavlen, da Stjernevejens Julie Høst opsnappede bolden i det 11. minut i højre side, hvor Østerhåbs forsvar ikke rigtig var på plads.

Hun gik selv og scorede sikkert til 1-0 til Stjernevejens piger.

Et par minutter senere fik Stjernevejen en udvisning på 10 minutter efter et sidste mands grove takling lige inden feltet. Dette gav Østerhåb en chance for at komme mere ind i kampen, hvad de også gjorde.

Det gav bonus i det 15. minut, da Østerhåbs Simone Andersen trak fra venstre side ind mod midten med bolden og til sidst alene med keeperen knaldede bolden ind i venstre side af målet til kæmpe jubel af de stort fremmødte tilskuere. 1-1.

Nu fik pigerne fra Østerhåbskolen rigtig mod på kampen. De var i perioder af denne sidste del af første halvleg ligefrem spilstyrende i flere tilfælde. Halvlegen endte 1-1.

Hør Østerhåbs pausesnak her:

Der var dømt peptalk i pausen
Der var dømt peptalk i pausen

Håbet lever videre

Lukkede og slukkede
I anden halvleg startede pigerne igen op i hårdt tempo, som det skete i første halvleg for at komme til et hurtigt mål.

Begge hold kæmpede hårdt om dominansen i kampen.

Deres gode forsvarsspillere kæmpede godt for deres hold. Efter de første 10 minutter blev der spillet lidt langsommere. Kræfterne blev mere afgørende i denne fase af kampen.

I det 22. minut fik Stjernevejen en ny chance for at score, da de fik tildelt et hjørne, som Julie Høst tog og skruede flot ind over målet i fjerneste hjørne til hendes andet mål. 2-1 til Stjernevejens piger med kampens flotteste mål og detalje.

Nu var det som om Stjernevejens piger troede mere og mere på en sejr. Deres selvtillid voksede, så tre minutter senere var de igen på tavlen, da Clara Schioldan (hvis søster var største profil på holdet for et par år siden og spillede på U16 landsholdet) sendte bolden flot op til Mathilde Gaarn. Hun tog bolden med og hamrede den sikkert i kassen. To minutter før tid var det igen Mathilde Gaarn, der med assist af Julie Høst hamrede sit andet mål i kassen til sejr på 4-1 til Stjernevejskolen piger.

Julie og Mathilde var de store profiler i dag på Stjernevejskolen med to mål hver.

Men til enhver god kamp er der jo to gode hold. Derfor skal Østerhåbskolens piger roses for deres indsats i dag. De var i høj grad med til at gøre kampen spændende og god.

De glade prisvindere. Foto: Jørgen Christensen
De glade prisvindere. Foto: Jørgen Christensen