TV: Super-Sauer og Lynet-Lynnerup

Klasse-duo: Var ustoppelig fra start til slut

Anton Byrialsen var stærk i duellerne gennem hele opgøret. Foto: GDV
Anton Byrialsen var stærk i duellerne gennem hele opgøret. Foto: GDV

I drengenes opgør mellem Molsskolen og Rønde Skole blev det en ganske ensidig affære, hvor et af holdene skulle vise sig at være det bedste mandskab på banen.

Se kampfakta her.

Tog teten fra start

Chokstart
Allerede ti sekunder inde i opgøret skulle gæsterne komme foran 1-0. Det var den elegange midtbanekreatør og anfører, Mathias Sauer, der kunne gøre det til 1-0 for Rønde.

Molsskolen gav bolden op og spillede tilbage til egen midtstopper, som under aggressivt pres fra Rønde-spillerne missede en tæmning, og Sauer stjal bolden og lagde den ind forbi en sagesløs Nikolaj Stadager i hjemmeholdets mål. Måske det hurtigste mål i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Molsskolen var under pres i kampens indledning og blev overspillet konstant af de bedre teknikere fra Rønde. Der skulle heller ikke gå mange minutter, før den hurtige venstrekant Simon Thorsøe blev nedlagt i feltet.

Straffespark til gæsterne, og Simon tog selv bolden og lagde den på pletten. Han gik til bolden og overplacerede uheldigt på stolpen. Så altså stadig 1-0 til gæsterne, hvilket var fortjent efter spil og chancer.

Hen mod afslutningen af første halvleg, fik Rønde Skole tilkæmpet sig et frispark på egen halvdel, og den fysisk stærke Victor Falk slog en lang høj bold henover hjemmeholdets bagkæde, hvor den lynhurtige og stærke Christian Lynnerup dukkede og lobbede bolden over fremstormende Nikolaj Stadager og ind i et tomt mål. Et ægte striker-mål.

Simon Thorsøe brændte et straffe undervejs, men det fik ingen betydning. Foto: GDV
Simon Thorsøe brændte et straffe undervejs, men det fik ingen betydning. Foto: GDV

TV: Tvillingepar afgjorde løjerne

Slog til igen
Anden halvleg startede, og Sauer var på den igen. Denne gang efter 20 sekunder. Rønde Skolen gav bolden op og kombinerede sig igennem på højrekanten. Her blev der slået et indlæg ind i feltet, og her var Mathias Sauber på pletten og lagde bolden over i det fjerneste hjørne. 3-0 til gæsterne.

Molsskolen forsøgte at æde sig ind i kampen, og det lykkedes nogenlunde. De lå en anelse tættere i markeringerne og blev halvfarlige i omstillingerne. Dette udmøntede sig da også i et mål.

For gæsterne fejlede, og hjemmeholdet blev tilkendt et straffespark, som Andreas Vistoft tog sig kærligt af og reducerede til 3-1. Nu skulle man så tro, at det ville blive en sindssyg boldjagt fra hjemmeholdets side, men sådan skulle det ikke gå.

TV: Hattrick i intens dyst

Lukkede og slukkede
Gæsterne strammede nemlig op igen og lukkede kampen. Sauer tog sig kærligt af kuglen og lagde pres ned mod hjemmeholdets mål, og med modent overblik smed han en aflevering ned mellem to centerforsvarer, hvor lynhurtige Christian Lynnerup igen havde taget det helt rigtige løb. Med stor koncentration og kvalitet scorede han til 4-1. Igen et super angribermål af Lynnerup og super overblik af Sauer.

Til sidst kørte Rønde på autopilot og scorede endnu engang til slutresultatet 5-1.

Dermed blev Lynet-Lynnerup og Super-Sauer de store helte for Rønde Skole, men også Anton Byrialsen leverede en stærk præstation og var stærk i duellerne, hvor han vandt stort set alt. Han blev derfor kåret til kampens spiller, selvom det reelt set var de to førnævnte, der afgjorde opgøret.

Hør her hvad Mathias Sauer sagde om sit hurtige mål: