TV: Super-Schou

Goalgetter: Anne Schou bomber sin skole videre i turneringen

Anne Schou (tv.) var dagens store oplevelse, da hun spillede sit hold videre til tredje runde. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Anne Schou (tv.) var dagens store oplevelse, da hun spillede sit hold videre til tredje runde. (Foto: Gunnar Bjerglund)

Hvinningdalskolen så frem til at følge op på sidste rundes sejr på 10-1 over Buskelundskolen. Pigerne mødte derfor sejrssikre op til kampen mod Balleskolen.

Pigerne fra Balleskolen skulle følge op på drengenes kamp i går, hvor drengene slog Langsøskolen med 9-8 efter straffesparkskonkurrence.

Se også: TV: Kasper klarede ærterne

Se kampfakta her.

Det var vigtigt for Pernille Nielsen, træner for Balleskolen, at pigerne ikke skulle ud i en straffesparkskonkurrence. Det kunne hun ikke holde til igen i dag, fortalte hun pigerne inden kampen.

Pigerne fra Hvinningdalskolen startede kampen bedst og pressede holdet fra Balleskolen tilbage på banen. Tidligt i kampen havde de et forsøg på overliggeren.

Balleskolen modstod presset blandt andet på grund af trioen Thea Maretti, Josephine Rokkedal og Sarah Clausen. Thea var den rolige forsvarsgeneral, der med sit blik for spillet, fik sig placeret godt i forsvaret. Ved sin side havde Thea slideren Josephine Rokkedal, der løb mange bolde op og fik dem sparket ud af forsvarszonen. Hvis angriberne fra Hvinningdalskolen fik sig spillet forbi forsvaret, dukkede Sarah Clausen i Balleskolens mål op og erobrede bolden.

Sarah Clausen havde mange gode aktioner i kampen. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Sarah Clausen havde mange gode aktioner i kampen. (Foto: Gunnar Bjerglund)

Se også: TV: Buhl mod Juhl

Super-Schou
Hvinningdalskolen fik ikke spredt bolden ud på kanterne, men forsøgte lidt selvstændigt at komme igennem på midten. Men de er begunstiget med at have Anne Schou liggende helt fremme på toppen.

Anne brugte sin fysiske styrke og efter 10 minutters spil halvklarede Sarah Clausen i Balleskolens mål, hvorefter bolden røg ud til Anne Schou, der resolut scorede til 1-0.

I begyndelsen af anden halvleg blev Josephine Rokkedal skadet i en tackling og måtte forlade banen. På det tidspunkt havde Josephine allerede skilt sig ud som en værdig modtager af fidusbamsen.

Selvom spillerne fra Hvinningdalskolen ikke kunne få spillet til at hænge rigtigt sammen, lykkedes det dem at hive en sejr på 5-1 i hus.

Anne Schou, Hvinningdalskolen, har i to kampe i alt scoret otte mål, så det er en profil, der skal holdes øje med i de fremtidige kampe.

Se interview med Super-Schou her:

1 af 4 En skadet Josephine Rokkedal. (Foto: Gunnar Bjerglund)
2 af 4 Thea Juul scorer til 4-0 til Hvinningdalskolen. (Foto: Gunnar Bjerglund)
3 af 4 Anne Schou og Thea Maretti. (Foto: Gunnar Bjerglund)
4 af 4 Anne Schou (tv.) var dagens store oplevelse, da hun spillede sit hold videre til tredje runde. (Foto: Gunnar Bjerglund)