TV: Tæt affære

Gik til stålet: Drengene spillede en flot kamp med masser af mål

Hedensted Skoles drenge mødte Bankagerskolens drenge.

Kampen startede op på en regnvåd bane i en langhåret stand, der nok kunne trænge til en klipning.

Men drengene gik trods dette til udfordringen med godt mod. Bankagerskolens drenge kom fra en sejr på 3-0 over Højvangskolen, så deres selvtillid var intakt. Der gik da også kun fire minutter, så leverede Kevin Thomsen en smagsprøve på sit store potentiale ved at afdrible tre mand og score sikkert med et forrygende hårdt skud oppe i nettaget til 0-1 for Bankagers drenge.

Se også: Drømmedriblinger

Så var vi ligesom i gang. Kevin Thomsens målnæse fornægtede sig ikke, idet han 10 minutter senere på nøjagtig samme vis snød Hedensteds forsvar, afdriblede flere forsvarspillere og scorede sikkert til 0-2, som blev første halvlegs resultat. Hedensteds drenge havde i denne halvleg kun få sporadiske angreb, der på intet tidspunkt blev rigtig farlige.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Skruede op for tempoet

Drengene gik til opgaven med stor gejst. (Foto: Jørgen Christensen)
Drengene gik til opgaven med stor gejst. (Foto: Jørgen Christensen)
 

Ny gejst
I anden halvleg kom Hedensteds drenge ud tydeligvis opmuntret af en lille peptalk i pausen.

De satte deres tempo op, spillede mere aggressivt end i første halvleg, fik mere af spillet på midtbanen og flere gode angreb mod Bankager-drengenes mål. Men det kneb med afslutningerne, så igen var det Bankagerskolens drenge, der var farligst med deres hurtige kontrastød op af banen.

Der var mange flotte frispark i kampen. (Foto: Jørgen Christensen)
Der var mange flotte frispark i kampen. (Foto: Jørgen Christensen)
 

Med godt samspil foran Hedensted-målet fik Bankagers Oliver Christensen muligheden og afsluttede med et skud, der blev mistimet af keeper og trillede elegant i mål fem minutter inde i anden halvleg til 0-3.

Men så tog Hedensteds farligste angriber Kasper Grube, som Bankagers drenge havde deres besvær med at stoppe, affære. I det 10. minut afdriblede han forsvaret i venstre side på Bankagers banehalvdel og kanonerede bolden i nettaget i højre side af målet til stor jubel for de mange tilskuere på Hedensteds anlæg til 1-3 til Bankagerskolen.

Opgav aldrig
Nu fik Hedensted fornyede kræfter, men Hedensted kunne ikke forhindre Bankagers Oliver Christensen i at score. Han trak sig fri i højre side og trak ind mod målet, affyrede kanonen af og scorede sikkert til 1-4 til Bankagerskolen.

Hedensted havde bestemt ikke opgivet og fik herefter en god periode i kampen.

Et straffespark blev begået mod Hedensted, da bolden blev taget med hånden. Hedensteds Kasper Grube tog det og scorede sikkert til 2-4 i det 22. minut af anden halvleg.

Hedensted fortsatte med deres gode spil. Fire minutter efter afdriblede Martin Bengtson to-tre mand på Bankagerskolens forsvar og affyrede kanonen. Den gik hårdt og kontant ind i netmaskerne til 3-4 til Bankagerskolen.

Herefter fulgte nogle spændende minutter, indtil Mikkel Jensen scorede for Bankagers drenge i de døende minutter til en sejr på 3-5 til Bankagerskolen.