TV: Tæt i omklædningen

Ikke meget plads: Vejret var uforudsigeligt, så priserne blev uddelt i et tætpakket omklædningsrum

Der var ikke meget plads at boltre sig på. (Foto: Niels Bak Andersen)
Der var ikke meget plads at boltre sig på. (Foto: Niels Bak Andersen)

Kampen i tredje runde mellem Rønde Skole og Kolind Centralskole startede i et fantastisk solskinsvejr med mange supportere på lægterne, men sluttede i et forfærdeligt regnvejr. Prisuddeling og sodavands-drikning efter kampen blev derfor foretaget i omklædningsrummet.

Se kampfakta her

— Vi skal nok vinde, for vi har mange hurtige spillere oppe foran, sagde Emil Haulrik fra Rønde Skole inden kampen.

Og han skulle få ret.

Rønde Skole indledte kampen fra første fløjt med et gevaldigt pres mod Kolinds mål. Der skulle kun gå to minutter før Mads Jacobsen fra Rønde Skole havde lagt bolden ind til føringen 1-0. Kort tid efter fik Rageef Uthayamanokaran serveret en sukkerbold fra højrekanten, som han kun skulle sætte en inderside på og så stod det 2-0. Så blev målene ellers scoret jævnt fordelt hen over kampen.

Der var masser af tilskuere på lægterne. (Foto: Niels Bak Andersen)
Der var masser af tilskuere på lægterne. (Foto: Niels Bak Andersen)

TV: Dramatik: Udrykning og straffespark

TV: Gået til stålet

Rageef Uthayamanokaran var en evig kilde til uro for Kolind Centralskoles forsvar, som under hele kampen havde nok at se til.

Mikkel Andersen fra Kolind, som var en af de mindste spillere, gjorde det ellers godt i forsvaret, men han kunne ikke forhindre scoringerne fra Rønde Skole.

De er godt nok gode
Det må også retfærdigvis siges, at Rønde Skole spillede en fremragende kamp og virker som et rigtig homogent og sammenspillet hold, som har gode muligheder for at nå langt.

Dette var også kommentarerne fra Kolinds udskiftningsspillere, som sagde:

— De er godt nok gode, men vi har også kun tre med fra 9. klasse.

TV: Sen udligning

Skøjtende i Mols bjerge

Midt i anden halvleg begyndte regnen så at styrte ned. Om det var det, der tændte Nicolai Christensen fra Kolind Centralskole, er ikke til at sige, men pludselig tog han sagen i egen hånd og efter at have sat et par spillere af, forsøgte han sig ude fra med et godt skud, men blev grebet ud i stor stil af Røndes målmand. Det var faktisk Kolinds første reelle mulighed. Nicolai Christensen, som til daglig spiller i AGF, havde sene et par muligheder, men målene udeblev.

Kolind Centralskole anerkendte fuld ud nederlaget til Rønde Skole, som nu i næste runde skal møde enten Auning Skole eller Rismølleskolen.