TV: Talentet fra Silkeborg

Foretrak skolefodbold: Mads Løvstad ville spille med sine kammerater - og nappede en sejr

De to anførere ønsker hinanden god kamp. Foto: Per Lysdahl
De to anførere ønsker hinanden god kamp. Foto: Per Lysdahl

Såvel Skovbyskolen som Balleskolen kom til deres indbyrdes kamp med solide sejre i første runde.

Talent fra Silkeborg
Derfor var et jævnbyrdigt opgør forventet.

Se kampfakta her

For gæsternes midtbanespiller Mads Løvstad betyder deltagelsen i turneringen alt. Han er et stort talent i sin klub Silkeborg IF, hvor han har takket nej til et tilbud om deltagelse i et talent-team, fordi han hellere vil spille skolefodbold og dyrke kammeratskabet med sine skolekammerater.

Mads spillede en god kamp i Balleskolens sejr på 1-0.

TV: Gylling gav den gas

Nyt og ungt hold
Skovbyskolen stillede med et nyt og meget ungt hold til kampen. Mange spillere fra syvende klasse var skrevet på holdkortet.

Begge hold startede noget nervøst, men efter nogle få minutter var nervøsiteten lagt på hylden, og vi fik en kamp, hvor der blev kæmpet om herredømmet på midtbanen. Som tiden gik, blev spillet også omsat i gode målchancer til begge hold, og kun et par solide forsvarskæder, manglende held og gode keeper-præstationer forhindrede scoringer.

Foretog et voldsomt ryk

Begge hold havde farlige folk oppe foran. Jeppe Ryesberg med syv mål fra første kamp, og Balleskolens Frederik Juul med tre mål fra første kamp var evige trusler foran mål, men der blev ryddet godt op i begge forsvar, hvor hjemmeholdets Tobias Haugård og gæsternes Thomas Stege gik forrest.

Pausesnak hos Balleskolen


TV: Glædeligt gensyn

Ændrede lidt i pausen
Hjemmeholdet benyttede pausen til at foretage nogle rokeringen i opstillingen, men tilsyneladende uden synlig effekt. Anden halvleg lignede første - dog med den forskel, at der blev produceret flere og store målchancer. Især Balleskolen havde tre kæmpe chancer i halvlegen, som nok burde have resulteret i en afgørelse, men her viste Skovbyskolens fortræffelige målmand Mathias Kristoffersen sit store potentiale og holdt hjemmeholdet inde i kampen.

Her er Skovby tæt på at score:


Udnyttede overtaget

Der var lidt Schmeichel over den præstation. Dog måtte Mathias kapitulere i kampens sidste sekunder, da en angriber fra Balleskolen blev hevet i trøjen i det kriminelle felt. På det korrekt dømte straffespark sendte Elias Hagerstrand Balleskolen videre til tredje runde. En helt fortjent sejr efter spil og chancer.

Her afgøres kampen: