TV: 'The (H)vinning Team'

Tidligt oppe: Dagens første kamp havde både selvmål og flotte mål

De gule fra hjemmeholdet havde nok at gøre med at dække vinderne fra Hvinningdalskolen op. Foto: Keld Kristensen
De gule fra hjemmeholdet havde nok at gøre med at dække vinderne fra Hvinningdalskolen op. Foto: Keld Kristensen

Man skal stå tidligt op, hvis man skal slå 'The (H)vinning Team' i år. Den lektie havde Bryrup Skole læst inden dagens opgør, så kampen mellem Bryrup Skole og Hvinningdalskolen var sat til klokken ni.

Et godt forsøg på at tage gæsterne på sengen, men desværre ikke nok. For det lykkedes Hvinningdalerne at vågne op i tide og sikre en smal 2-1 sejr og videre deltagelse i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Fortjent sejr
Det må efter fordelingen af spil og chancer siges at være fortjent, for bortset fra en kæmpechance i kampens start og udligningsmålet, havde værterne meget svært ved at komme til afslutninger.

Hvinningdals rappe tøser havde til gengæld masser af muligheder, men noget tydede på, at de ikke var klar. Alt for meget blev brændt eller afværget af et solidt kæmpende Bryrup-forsvar, hvor opmærksomheden var stor overfor Hvinningdals store profil, Pernille Gram. Hun skal ikke skal levnes plads til at løbe på, før hun bliver hyperfarlig.

TV: Ærefuld indsats

God kamp
Det var trods tidspunktet og vejrliget en stor fornøjelse at overvære dysten mellem disse to meget dygtige og kampivrige hold, der ikke overlod hinanden megen tid eller plads, før spillerne blev mødt mand mod mand af en modstander.

Det var med et spilovertag til Hvinningdal på banens midte i kraft af specielt Pernille Gram, der er en kraftfuld, nærkampstærk og hurtig spiller, der blander sig i det meste. Hun skaber af egen kraft mange farlige situationer. I første halvdel af anden halvleg brændte det for alvor på flere gange i Bryrupforsvaret, der kan takke keeper Lærke Winding for, at det ikke kostede flere mål.

Se redningen:

Alt tæller
Pernille Gram kan alene afgøre en kamp. Men noget tydede i dag på, at hun heller ikke var tilpas så tidligt på dagen. Hun var den største synder med mange kiksede forsøg. Men hun var dog alligevel ophavsmand til 1-0 målet, da hun på en af sine mange dribleture uden om hele forsvaret smækkede en hård, flad bold ind i det lille felt fra baglinien. Her nåede Nanna Hjort fra Bryrup ikke at flytte sig, før bolden ramte hende og totalt udplacerede keeper Lærke Winding.

Midt i anden halvleg udlignede Bryrup ved energiske Naija Nielsen, der fik bolden på kanten af feltet fra Johanne Hoffmann. Naija betænkte sig ikke, men huggede med sit gyldne venstreben bolden over i det lange hjørne til 1-1. Flot, flot mål.

Det gav helt tydelige afsmitninger på holdkammeraterne, der pludselig troede på, at de kunne vende kampen. Men nej. Det lykkedes ikke, for Hvinningdalerne har andre spillere, der kan tage ansvar, når modstanderne får stækket Pernille Gram.

Anfører Lærke Korsgaard viste vejen ved blot fem minutter før tid at stjæle bolden fra en modstander og solo køre den i kassen til sejrsmålet til 2-1.

Men også den defensive styrmand Lisa Horsholm, bomstærke Mathilde Olseth på midtbanen og offensive Julie Steen viste gode takter. Dette hold repræsenterer samtidig en så god bredde, at en afgørelse kan komme fra mange spillere.

TV: Spadserede videre

Hård næste runde
'The (H)vinning Team' spiller rigtig god fodbold med mange boldberøringer og god forståelse af at bruge banens bredde. Holdet udnytter til fulde, at de har Pernille, der løber fra enhver, hvis der er plads i dybden. Det ved holdkammeraterne og søger derfor de lange, dybe afleveringer frem i hullerne.

Nu venter der holdet en svær fjerde runde kamp mod Sejs Skole, der uden problemer har cruiset sig igennem uden modstand. Det får de i Hvinningdal. Men dagens vinderhold skal til gengæld passe på, for ingen har endnu i år set Sejs-tøserne folde sig helt ud. Det gør de nok mod 'The (H)vinning Team'.