TV: Thea tog teten

Hattrick: En af banens yngste scorede hattrick og løb med opmærksomheden

Thea scorede hattrick og var meget iøjnefaldende i kampen. (Foto: Per Lysdahl)
Thea scorede hattrick og var meget iøjnefaldende i kampen. (Foto: Per Lysdahl)

Torstedskolen kunne byde velkommen til Stensballeskolen i anden runde-kampen i årets skolefodboldturnering.

Kampen blev domineret af hjemmeholdet, men gæsterne kom godt med helt til pausen, hvor der stadig var spænding om resultatet.

Se også: Spændingen vendte tilbage

Uheld og hattrick
Efter blot tre minutter kom Stensballeskolen foran, efter en uheldig episode. Gæsternes målmand samlede en ufarlig tilbagelægning op med hænderne. Resultatet af det efterfølgende frispark, var mål. Det blev scoret af kampens bedste spiller, Thea Rhode, som senere skulle vise sig at få en afgørende rolle i kampen.

Det blev nemlig til et hattrick og en fornem individuel præstation af Thea. Efter 10 minutter gjorde hun det til 2-0 og sluttede med sin scoring i anden halvleg til stillingen 4-1.

Se også: Tæt opgør

Kampens bedste spiller, Thea Rhode, er egentlig U13-spiller, men spiller på det lokale U15-hold. Hun er en af de yngste på holdet og går i 6. klasse. Efter kampen havde hun følgende kommentar:

— Jeg er med for første gang. Og jeg elsker at spille skolefodbold. At jeg i dag scorer hattrick er ikke usædvanligt, for jeg er vant til at score mange mål i min klub.

Flere af hjemmeholdets spillere kender hinanden fra hverdagen i den lokale klub. Det var tydeligt en fordel. Udeholdets spil var mere tilfældigt, men mod slutningen af første halvleg, var holdet godt med, da Simone Rigshøj reducerede til 2-1.

Tilfreds træner
— Det går helt vild godt, sagde en tilfreds træner, Nina, fra udeholdet til sine spillere i pausen.

Pausesnak hos Torstedskolen. (Foto: Per Lysdahl)
Pausesnak hos Torstedskolen. (Foto: Per Lysdahl)

En af holdets profiler i forsvaret, Anne Amdisen, blev rykket frem i angrebet. Men det skulle vise sig at være en dårlig disposition. I anden halvleg blev der åbent hus bagude hos gæsterne. Det resulterede i to hurtige scoringer imod i starten af anden halvleg.

 Bagud 4-1 var kampen tabt for Torstedskolen. Med yderligere tre scoringer til Stensballeskolen, satte holdet en tyk streg under deres dominans. Med 7-1 er Stensballeskolen fortjent videre til tredje runde.