TV: Theas legestue

Skæg kamp: Hvinningdals profil kunne Skægkær ikke stoppe i 9-0-nederlag

Hvinningkjær med chance. Foto: Per Lysdahl
Hvinningkjær med chance. Foto: Per Lysdahl

Pigerne fra Skægkærskolen havde ikke prøvet at spille 11-mands-bold før kampen mod Hvinningdalskolen.

Se kampfakta her

Tilbage i turneringen
Skægkærskolens piger har holdt en lille pause på to sæsoner fra Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Med få elever de år i ottende og niende klasse var det vanskeligt at stille hold, fortalte deres træner Lasse.

TV: I undertal fra kampstart

Men i år er de tilbage og kom godt fra start i de første runder. At have været oversidder i første runde og en sejr på 4-1 over Virklund Skole havde skaffet dem til tredje runde.

Der var modstanden af en anden kaliber end tidligere. Hvinningdalskolen stiller med et homogent hold - anført af en anfører Thea Juul. Men også på midtbanen har holdet gode spillere i Pernille Gram, Amalie Lassen og Laura Jørgensen.

TV: Vandt over forældrene

Hvinning i angreb:


Flot målshow
Thea var til kampen sat helt frem som offensiv midtbane og kvitterede med fem mål. Hun var kampens oplevelse og drev gæk med modstanderene gang på gang. Ingen i gæsternes bagerste rækker var i stand til at stække hende. Men også Sophia Helle i angrebet gjorde sig bemærket med to mål - blandt andet kampens flotteste til 4-0 i første halvleg. På et langskud fra 25 meter hamrede hun kuglen op i fjerneste målhjørne.

TV: Landshold, legestue og Liverpool

Hør interview med Sophia:


Gæsterne fra Skægkærskolen stod hele kampen langt tilbage på banen. Måske ikke planlagt, men de blev ganske enkelt presset helt i bund af hjemmeholdets offensiv. Deres bedste spiller, Edna Travljanin, forsøgte at skabe noget, men gang på gang løb det ud i sandet, da hun manglede hjælp fra sine medspillere. Pausestillingen var 4-0 efter mål af Pernille Gram, Thea og Sophia Helle.

Thea med et af sine mål:


Fortsatte målstimen
Spændingen var forduftet før pausen, og hjemmeholdet kværnede videre. På to mål af Thea stod der pludselig 6-0, og så havde Edna fået nok. Hun valgte at rykke ned i forsvaret, men begrænse nederlaget kunne hun dog ikke. På tre mål af Amalie Lassen, Sophia og nok engang Thea endte det 9-0. Fem af målene sat ind af Thea.

TV: Identiske mål sikrede sejren

Det kunne såmænd været gået endnu værre for Skægkærskolen, idet hejemmeholdet vadede i chancer gennem hele kampen. Som træner Jesper formulerede det efter kampen:

- Jeg er tilfreds med pigerne, men vi skal være mere effektive og beslutsomme i vores afslutninger.

Skægkærskolen kan forlade turneringen efter en tapper indsats i dag og med en sejr i bagagen fra forrige kamp.

TV: Stærk ulveflok med Wolff i spidsen