TV: Tobias greb sejren

Sidste skanse: Skjoldhøjskolen har en stærk keeper

Keeper med overblik. Foto: Kurt Nedergaard
Keeper med overblik. Foto: Kurt Nedergaard

Inden kampen gik i gang kunne de tilskuere fra Skjoldhøjskolen, som ville, byde på kampens resultat. Det var der mange, der benyttede sig af, og det lød til, at de havde hjemmeholdet som vindere. Hjemmeholdet fra Skjoldhøjskolen til at vinde over drengene fra Katrinebjergskolen.

Se kampfakta her

Fire mål
Dem, der havde budt på resultatet 3-1 til hjemmeholdet, fik ret. Og hvor der var gang i den på den ene sidelinje, der blev hujet og klappet af hjemmeholdet.

Det startede ellers ikke godt for Skjoldhøjskolen. Efter 11 minutter spil sendte Katinebjergskolens Jakob Søgaard et indlæg ind fra venstre, som ramte Skjoldhøjskolens forsvarspiller Mirac Øzkul og gik i mål til 1-0.

Rutschebane i Randers

Blot to minutter senere udlignede Mads Jensen for hjemmeholdet til 1-1. Begge hold havde chancer. Den største tilfaldt Tobias Kjeldgaard, der hamrede bold på overliggeren. Derudover var der tre farlige situationer efter udspark fra Katrinebjergs målmand Lasse Krog, som sparkede bolden op i modstandernes straffesparksfelt, hvor Victor Sango var tæt på at opsnappe udsparkene.

Interview med Marcus Hostrup fra Katrinebjerg:


Mange gode skudforsøg
I starten af anden halvleg havde Katrinebjergs Marcus Hostrup et godt hug, som alle havde set i mål, men med en tv-redning oppe krydset fik Tobias Mikkelsen med en hånd bolden vippet op over overliggeren. Flot af begge spillere. Efter 10 minutters spil tog Jacob Reda to hurtige træk i nærkamp med modstandere og sendte bolden sikket i nettet til 2-1 for Skjoldhøj.

Det fik Katrinebjergskolen til at satse mere med en mand mere i angrebet. Det var lige ved at give bonus, da Victor Sango slap fri med Skjoldhøjs målmand Tobias Mikkelsen, der fik reddet forsøget.

TV: Møller klarede ærterne

En af de gode aktioner:


Stærk keeper
Han fik vist sin styrke, da han reddede endnu en stor chance. Første halvlegs uheldige helt Mirac Øzkul fik rodet bod på selvmålet, da han sendte et indlæg efter hjørne i nettet til 3-1.

TV: Smal sejr hevet hjem

Katrinebjergskolen blev ved til det sidste med at kæmpe, uden det lykkedes dem at vende kampen. Ros til især Marcus Hostrup, Jakob Søgaard, Lukas Gade og Jens Bugge, der kæmpede godt.

Hos Skjoldhøjskolen var der stort spil af Tobias Mikkelsen i målet og en god kamp af Tobias Kjeldgaard, Jacob Reda og anfører Nicolai Bøgh.

TV: Otte mål og helt lige