TV: Tog en halvleg hver

Lige dyst: Pigerne fra Rønde Skole kom hurtigt på 3-0 og gik så ned i gear

Rønde på bolden. Foto: Mirza Barakovic
Rønde på bolden. Foto: Mirza Barakovic

Opgøret mellen hjemmeholdet fra Ryomgård Realskole mod Rønde Skole blev afviklet på god bane i Ryomgård.

Se kampfakta her

Udeholdet tog styringen
Kampen startede med et lille overtag til Rønde Skole, De kom til nogle chancer i kampens indledning - dog uden mål til følge. Vi skulle dog ikke vente for længe på at få kampens første mål. I det syvende minut kom Sine Hornbek godt igennem Ryomgårds midtbane og afleverede bolden til en hel fri Laura Bach, som tog skuddet fra distancen. Men bolden ramte overliggeren.

Spændingen steg til slut

Sine Hornbek var dog vaks og fulgte op på riposten - 1-0 til Rønde. Der gik heller ikke længe, før vi fik målet til 2-0. Denne gang var det Laura Bach selv i målscorerens rolle. På dette tidspunkt var det nærmest spil til ét mål. Ryomgård forsvarede sig så godt, de nu kunne, men lige lidt hjalp det.

TV: Vandt over forældrene

Flot føring
For i det 12. minut kom Sarah Byrialsen godt igennem forsvaret og skød fra kanten af feltet. Keeper Benedicte Græbild halvklarede, og bolden røg i mål.

TV: Sendt hjem med tenniscifre

Det var Sarahs 10. mål i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Ryomgård have ikke meget at byde på, og der skulle gå hele 22 minutter, før keeperen Selma Hasan i Røndes mål rørte bolden for første gang i kampen. 3-0 blev pausestillingen.

God gejst
Ryomgård kom efter pausen med en hel anden gejst, og det var to meget jævnbyrdige hold, der startede anden halvleg.

TV: I undertal fra kampstart

Ryomgård begyndte at komme frem til nogle chancer og fik flere dødbolde, men chancerne mundede ud i ingenting. Det meste af spillet foregik på midtbanen, og Rønde, som var toneangivende i første halvleg, blev pakket godt ned af Ryomgård i anden halvleg. Ryomgård fik godt lukket af og vandt også andenboldene.

Kampens sidste mål
Hvis Rønde ikke havde været foran 3-0 på dette tidspunkt, kunne det have været en helt anden kamp. Men bedst som man troede, at Ryomgård var godt med, fik de en kold dukkert cirka midtvejs i anden halvleg.

TV: Theas legestue

Simone 'Marken' Torstensen kom højst på en dødbold, og så var kampen næsten afgjort. Kort efter havde Sarah Byrialsen en flot solotur, hvor hun afdriblede et par forsvarsspillere for derefter at afdrible keeperen og endnu en forsvarspiller.

Men hun kom ud af balance, så hun fik ikke affyret skuddet af ordentligt, så bolden gik forbi stoplen og til målspark. Det endte med en fortjent sejr på 4-0 til Rønde-pigerne.

Se deres sejrsråb:


TV: Træner: Effektiviteten bliver afgørende