TV: Træner: Effektiviteten bliver afgørende

Fik helt ret: Udeholdet udnyttede deres chancer og løb med sejren

Marienhoffskolen holdt mange hjemme i forsvaret. Foto: Per Lysdahl
Marienhoffskolen holdt mange hjemme i forsvaret. Foto: Per Lysdahl

På forhånd var der spået en jævnbyrdig kamp, da Marienhoffskolens drenge tog imod Rønde Skole.

Gæsternes træner Claus var ikke helt sikker på sejr før kampstart.

- Vi skal passe på ikke at undervurdere nogen modstander. Nogle af drengene kender hinanden lidt fra hverdagen, men derudover har vi ikke noget særligt kendskab til Marienhoffskolen.

- Effektiviteten bliver afgørende, og måske bliver det et problem, at vi mangler vores dygtige angriber Mads Jacobsen, også kaldet 'Lynet', da han er fraværende på grund af ferie, lød trænerens kommentar før kampen.

Vi fangede også Røndes Hjalte Baarstrøm før kampen:

Se kampfakta her.

Klar til start trods manglende dommer. Foto: Per Lysdahl
Klar til start trods manglende dommer. Foto: Per Lysdahl
 

TV: Presset i bund

Lige start
Spillemæssigt blev det som forventet en jævnbyrdig affære. Kampen om midtbanen udspandt sig fra start, og set over kampen som helhed, endte den kamp uafgjort. Kampens første chance tilfaldt hjemmeholdet.

Et boldtab af gæsternes Nicolaj Helbo på banens midte, gav hjemmeholdets Nicklas Sloth en gratis chance, men hans skud endte lige over målrammen. Det var som om kampen blev mere åben, og kort efter fik vi det første mål til gæsterne. En bold fra venstrekanten blev sendt ind over midten, hvor Røndes Frederik Mandrup kom først på bolden og sendte kuglen i mål til 1-0 uden chance for målmand Troels Gudumlund. 

Det var gennemgående Rønde, som skabte de fleste chancer, men et dygtigt hjemmeforsvar, styret af anfører Anders Huusom og Mathias Bang, reddede hjemmeholdet ud af mange farlige situationer. Som sidste skanse havde hjemmeholdet i målmand Troels Gudumlund en sikker sidste skanse. Med mange klasseredninger blev han fortjent fidusbamsemodtager.

Se en af de mange redninger her:

TV: Venskabet blev sat på prøve

Lukkede og slukkede
Begge hold havde nogle farlige angribere i Mingus Hansen fra Marienhoffskolen og Hjalte Baarstrøm fra Rønde Skole, som i de første kampe havde vist, hvor farlige de er, når målchancen byder sig. I dag havde forsvarerne læst på lektien, og de blev begge holdt i kort snor af et par dygtige forsvar. Trods et par gode forsøg blev det ikke til mål for deres vedkommende i dagens kamp.

En udvisning på 10 minutter midt halvlegen til gæsterne skabte håb om, at hjemmeholdet kunne få det overtag, som kunne skabe en udligning. Men det lykkedes ikke. Til gengæld lukkede anfører Nikolaj Sauer kampen med sit mål til 2-0 kort før slutfløjt.

Trods det faktum, at vi manglede en dommer det første kvarter, blev kampen afviklet planmæssigt og med et retfærdigt resultat. Rønde Skole er klar til at møde Auning Skole i fjerde runde af turneringen.