TV: Trist farvel til veteranen

Slut efter tre turneringer: Kragernes Astrid Theil kneb en tåre efter nederlaget

11 kasser lavede Kragernes Astrid Theil (tv) i efteråret, men i kvartfinalen ramte hun aldrig samme kvalitet (Foto: Henrik Schou)
11 kasser lavede Kragernes Astrid Theil (tv) i efteråret, men i kvartfinalen ramte hun aldrig samme kvalitet (Foto: Henrik Schou)

Det var naturligvis en skuffet Astrid Theil fra Kragelundskolen umiddelbart efter kampen. En lille tåre kneb det også med at holde tilbage i øjenkrogene.

Astrid er veteran i Ekstra Bladet Skolefodbold. Hun har været med hvert år siden 7. klasse, men efter kvartfinale-nederlaget til Kroggårdskolen er det slut for Astrid, der nu går i 9. klasse.

Se også: TV: 'Plæneklipperen' som Kragedræber

Se også: TV: Så gik den ikke længere for 'Kragerne'

- Jeg kan se tilbage på tre år med skolefodbolden, som har budt på masser af oplevelser. Det eneste jeg kunne have ønsket mig mere, var en sejr i dag, men desværre gik det ikke.

Skolefodbold har givet mange nye venner
Trods alt var hun tilfreds med at være en del at et hold, som sammen med skolens drengehold, er kåret som Danmarks bedste skole.

Håneretten er overgået til drengene, der som bekendt kvalificerede sig til semifinalen, men hun pointerer, at drengene hele vejen igennem har støttet pigerne.

Se også: Galleri: Kragelundskolen - Kroggårdskolen

Se også: TV: Rystede af nervøsitet til sidst

Astrid fremhæver også et socialt element, som er opnået gennem deltagelsen i skolefodbolden.

- Udover de mange oplevelser på banen, har deltagelsen i skolefodbolden også givet mig meget socialt. Gennem holdet har jeg fået mange nye venner og kammerater på tværs af skoleklasserne, som jeg ellers ikke ville have fået.

Kragerne jubler efter 3-2-reduceringen, men alvoren gik først alt for sent for de midtjydske kredsvindere (Foto: Henrik Schou)
Kragerne jubler efter 3-2-reduceringen, men alvoren gik først alt for sent for de midtjydske kredsvindere (Foto: Henrik Schou)

Se også: TV: Se karaktererne for Kragelundskolen - Kroggårdskolen

Se også: TV: Se alt video fra Kragelundskolen - Kroggårdskolen

Angriberen har været med i tre år, både i op- og nedture. Hun er veteran i skolefodbold, men falder for aldergrænsen og nåede ikke det hun ville. Hun har gjort sit i år til at det blev en forholdsvis succesfuld turnering for Kragernes piger ved at score 11 mål kasser i efteråret.

Se også: TV: Sofie sled og slæbte

Ramte ikke dagen
I kvartfinalen spillede Astrid dog ikke godt, det var ikke en af hendes bedste kampe. Placeret til venstre i et tre-mands-angreb i Kragernes 4-3-3-system fik veteranen simpelthen for lidt ud af det. For få bolde blev sendt ind centralt fra hendes fløj.

Se alle de fede fotos fra kvartfinalen her

Kragerne virkede nervøse og usammenhængende, ramte ikke hiannden og spillede ikke sig ikke til mange chancer:

- Og sådan kan man ikke vinde fodboldkampe, konstaterede Astrid Theil trist.

Efter nogle lette kampe i de første runder, har Kragerne i de sidste kampe ikke lignet et hold med en klar plan.

Se også: TV: Forsvarskrumtappen lukkede 'Kragerne' ned

At kampen endte 3-2 kunne tegne et billede af en nogenlunde jævnbyrdig kamp. Men Kragernes to sene kasser var snarere et udtryk for gæsternes nerver end noget andet.

Se interviewet med Astrid Theil:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere