TV: Underspillede sin rolle

Kørte sikker hjem: Det var bestemt ikke favoritten, der løb med sejren

Der blev gået til den. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Der blev gået til den. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Strandskolen måtte se sig som favoritter til braget mod Sølystskolen. Drengene havde indgående kendskab til hinanden, da de spiller med og mod hinanden hver weekend på deres respektive klubhold. Selv Sølystskolens træner, Kaare Simonsen, hoppede med på vognen om at være underdog.

Hør Sølystskolen underspille sin rolle:

TV: Karlas kabale gik ikke op

Stod godt til hinanden
Man kunne dog ikke se i kampens indledning, at det ene hold var bedre end det andet. Det var en meget lige kamp, og holdene stod godt til hinanden. Ingen gav sig i nærkampene, og den eneste der så ud til at bævre var dommeren. Han dømte som vinden blæste til udeholdets store frustration.

Den er set. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Den er set. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Man havde en fornemmelse af, at denne kamp ville blive afgjort på en dødbold, for Strandskolen havde allerede haft tre hjørnespark efter 10 minutter – dog uden at det resulterede i mål. Men i det 11. minut fik hjemmeholdes så deres første hjørnespark, og da ingen af udeholdets spillere tog ansvar i eget felt, kunne Sølystskolens første hjørnespark uforhindret passere igennem hele feltet, hele vejen til bagstolpen, hvor Jakob Dahlgaard dukkede umarkeret op og satte indersiden på. 1-0 til underdogsene.

Se målet til 1-0 her:

TV: Gik forrest fra første fløjt

Kæmpede igennem i duellerne
Strandskolen forsøgte, som en sløj bølge fra Bellevue, at få sat deres angribere op, men til ingen verdens nytte. Udeholdets spillere blev ikke for alvor farlige, og dette skyldes Sølysts' styrke i nærkampene – der var vilje til forskel i duelspillet. Strandskolens sløve angrebsspil gav hurtige omstillinger til hjemmeholdet, og i de fleste tilfælde var det hjemmeholdets lille og hurtige Nikolaj Wehrs, der blev sat op til afslutning. Dog missede han fire hundrede procents chancer alene i første halvleg.

Efter 35 sekunder i anden halvleg spillede Strandskolens Oliver Brøgger Tobias Tauris op til en stor chance, men yderst symptomatisk trådte Tobias i bolden, og chancen forpassede. Hele anden halvleg forsøgte Strandskolen at lægge pres og tryk på hjemmeholdet. Efter seks minutter spil i anden halvleg blev hjemmeholdets Frederik Thagaard udvist for en hensynsløs tackling på modstanderens baglinje.

Med 10 minutter i overtal lignede det en udligning til Strandskolen, men afslutningsspillet manglede effektivitet og kvalitet. Nu begyndte Sølyst virkelig at leve på kontra og hurtige omstillinger. Indenfor de sidste otte minutter scorede endnu to gange på kontra et resultat at det hurtige omstillingsspil.

Kampen endte 3-0 til Sølystskolen. Nikolaj Wehrs scorede det sidste mål, men kunne have afgjort kampen længe før.