TV: Viste tænder i rivalopgør

Intens kamp: To pigehold kendte hinanden på forhånd i kampen om 8382 Hinnerup

Vicktoria Stockholm (tv.) og Mia Hyllested - ægte rivalinder. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Vicktoria Stockholm (tv.) og Mia Hyllested - ægte rivalinder. Foto: Glenn Dagø Vittrup

- Vi har en lille dyst om, hvem der kommer først på hospitalet.

Sådan sagde Haldum-Hinnerups Mia Hyllested med et glimt i øjet inden kampen mod Rønbækskolen, som har Vicktoria Stokholm på holdet. Mia og Vicktoria kender hinanden, og derfor var der håneret på spil .

Resultaterne fra første runde for Haldum-Hinnerup Skolen og Rønbækskolen vidnede om, at det ville blive en spændende dyst mellem pigerne fra de to naboskoler, som begge holder til i 8382.

Se kampfakta her

Hjemme bedst
Det var Haldum-Hinnerup, der startede bedst.

Haldum-Hinnerup varmer op:


Efter cirka 10 minutter kom Rønbækskolen dog bedre med, og kampen virkede jævnbyrdig. Rønbækskolen havde sat deres topscorer fra første kamp, Vicktoria Stokholm, ned på en defensiv kontrollerende midtbane, så det blev ikke til fire mål igen fra hendes fødder.

TV: Rutschebane! 4-4 efter 60 minutter

For selvom Rønbæk holdt nullet i de første 21 minutter, var det ikke Vicktorias favoritposition. Men Haldum-Hinnerup pressede også godt på.

Hjemmeholdet kom foran
Det skete for eksempel med et indlæg fra højre side, som fik lov til at passere hele vejen gennem Rønbækskolens felt, hvor Laura Hessellund dukkede op i det bagerste område scorede. 1-0 til hjemmeholdet.

TV: Kollektivet sejrede

Inden kampen kom der kommentarer fra lærerne på Rønbækskolen om, at Haldum-Hinnerup nok var det bedste hold til fodbold.

- Men havde det været en håndboldturnering, så havde vi vundet, slog de fast.

Chance til Haldum-Hinnerup:


For det gik ikke for Rønbækskolen, efter Haldum-Hinnerup havde sat en af deres profiler på banen. Krigeren Mia Hyllested kom ind fra bænken, og så fik Rønbæk endnu sværere ved at spille sig frem til chancer.

Hør interview med Mia her:


TV: Talentet fra Silkeborg

Mesterlige Mia
Alt offensivt spil for Haldum-Hinnerup gik via Mia og op til Karoline Brynningsen, som var en konstant trussel foran Rønbæks mål.

I anden halvleg havde Haldum-Hinnerup skiftet målmand, og Emma Harbo var nu kommet på den centrale midtbane sammen med Mia. Det skulle vise sig at blive en for stor mundfuld for Rønbækskolen. For efter to minutters spil havde Anna Bisgaaard og Signe Ovesen udbygget føringen til 3-0. Emma og Mia styrede totalt Haldum-Hinnerups midtbane, og det resulterede i flere store chancer og altså også mål.

Rønbækskolen havde tre sporadiske chancer i kampen. To gange fandt Vicktoria Matilde, men afslutningerne røg i sidenettet. Og den sidste gang var det omvendt.

Interview med Vicktoria:


I det 48. minut fik Haldum-Hinnerup en hurtig omstilling. Erobring og hurtigt opspil, og Mia afsluttede et flot angreb og afgjorde kampen. 4-0 til Haldum-Hinnerup.

TV: Gylling gav den gas