Udnyttede overtaget

Spillede sig videre: Blicherskolen leverede en fin præstation i opgøret

Der blev gået til den. Foto: Claus Larsen
Der blev gået til den. Foto: Claus Larsen

En skøn og seværdig kamp mellem to skoler, der ville fremover stepperne og hvor dommer Ole Bjerregaard i pausen udtalte, at han aldrig havde været ude for, at der ikke blev dømt et eneste frispark i hele første halvleg. Fantastisk piger!

Se kampfakta her.

TV: Skisport som træning til fodbold

Fik et lille overtag
De første fem minutter gik med at føle hinanden lidt på tænderne. Derefter var det som om, Blicherskolen fik et lille overtag på midtbanen som Frederikke Filtenborg forstod at udnytte, da bolden i det niende minut blev spillet ind foran mål. Da Tungelundskolens målmand, Liv Malgaard samtidig var i tvivl, om hun skulle blive stående på stregen eller gå ud, så havde Frederikke let ved at score med en blød inderside til 1-0.

Dette mål fik Tungelundskolens spillere til at skrue op for tempoet, og de overtog initiativet med flere store chancer til følge, som alle enten blev misbrugt eller stoppet af Blicherskolens massive forsvar.

Anden halvleg startede med et massivt pres på Blicherskolens mål, og en enkelt gang reddede stolpen og målmand Anja Thuesen havde en feberredning heltoppe i trekantssammenføjningen.

Der var mange store chancer i kampen. Foto: Claus Larsen
Der var mange store chancer i kampen. Foto: Claus Larsen

Styrede begivenhederne
Mistede pusten
Tungelundskolen mistede ganske langsomt gnisten, og da Sofie Mortensen efter et frispark i venstre side, var så uheldig at rette bolden af så den gik i mål til 2-0, så overgik hele spillet igen til Blicherskolen.

Frederikke blev dobbelt målscorer, da hun på en lang fremlægning sendte bolden i mål til 3-0 uden chance for Liv i målet.

Selv om Blicherskolen blev ved med at presse på, så så det alligevel ud til, at det var det endelige resultat, men ganske kort tid før slutfløjt synes Karoline Kristensen, at hun også ville på måltavlen. Det kom hun ved først at snøre tre spillere fra Tungelundskolen for derefter at placere bolden uden for målmandens rækkevidde til slutresultatet 4-0.

Frederikke scorede to mål i opgøret. Foto: Claus Larsen
Frederikke scorede to mål i opgøret. Foto: Claus Larsen

Frederikke Filtenborg udtalte efter kampen:

- Jeg er godt tilfreds med at have scoret to mål, men jeg er ked af, at jeg brændte nogle chancer. Men sådan er fodbold.

I øvrigt synes hun, at det var en god kamp fra begge holds side, men hun synes samtidig, at deres spil nok var den smule bedre, der berettigede, at de snuppede sejren.

Fidusbamserne gik til henholdsvis Karoline Kristensen, Blicherskolen, og Julie Gelardi, Tungelundskolen.

Fairplayhåndklædet fik Liv Malgaard for sin ukuelige vilje og sit gode humør med at gejle sine medspillere op til at yde en ekstra indsats.