Annonce:
Annonce:

Uhyggeligt tæt

Gyser: Begge hold leverede en lige og sikker præstation på grønsværen

De tre prisvinder efter en uhyggelig tæt kamp. Foto: Kent Jensen
De tre prisvinder efter en uhyggelig tæt kamp. Foto: Kent Jensen
Annonce:

Ebeltoft Skoles drenge skulle i denne anden runde kamp tage imod gæsterne fra Molsskolen.

Inden kampen kunne hjemmeholdets træner meddele, at de desværre manglede fire spillere i dette opgør. Det var på grund af en skoletur til Prag. Udeholdet var dog i stærkeste opstilling.

Det var en kamp, der så utrolig lige ud på papiret. Men med de manglende spillere på hjemmeholdet måtte de flytte favoritrollen over på gæsternes banehalvdel.

Det var nu ikke til at se, hvem der var stærkest. Det var en utrolig lige start, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Se kampfakta her.

TV: Med hjælp fra sidelinjen

Stor spiller
Tidligt i denne kamp var der én spiller, der skillede sig ud fra mængden. Det var kampens store profil Marcus Rytter fra udeholdet. Han er hurtig, nærkamps stærk og har en god omgang med bolden.

Annonce:

I flere tilfælde i kampen slog han nogle helt fantastiske afleveringer, hvor Frederik Zacho og Frederik Eskildesen med lidt mere held var kommet til gode afslutningsmuligheder. Det var de to medspillere, der forstod Marcus Rytters niveau bedst.

Syv minutter var der spillet, og der blev begået frispark 25 meter fra målet. Lidt ude i højre angrebsside lå den perfekt til et udad skruet indlæg. Marcus Rytter sparkede bolden højt imod fjerneste hjørne, og bolden gik i nettet bagved hjemmeholdets reservemålmand Albert.

TV: 'Hundene': Vi når finalen

Flot comeback
Hjemmeholdet kom stærkt igen. Den ros skal de have. De gav overhovedet ikke op på noget som helst tidspunkt. Man vidste hele tiden, at de var utrolig farlige på deres hurtige kontraangreb.

Det var specielt Kim i venstre side, som var en evig trussel for udeholdets forsvar. Det var da også Kim, der efter 12 minutters spil brød igennem det kompakte forsvar.

Han gjorde det helt rigtige og sparkede imod det lange hjørne. Bolden slikkede nærmest stolpen. Men desværre på den forkerte side.

Annonce:

Udeholdet var svagt styrende i spillet, og der kom flere gode bolde på tværs af feltet.

TV: En ægte tier viste vejen

Farlig spiller
Hjemmeholdets bedste spiller i kampen var anføreren Mads. Han virkede særdeles stærk hver gang hans hold kom under pres. Han vandt langt de fleste dueller og nærkampe, bortset fra, når Marcus Rytter kom i fart bagfra.

Der blev de bagerste udfordret på hjemmeholdet. Nogle gange lykkedes det at stoppe ham, andre gange måtte der begås et taktisk frispark imod ham.

Det var lige præcis det, der skete efter 17 minutter. Der kom et frispark til udeholdet i samme side som tidligere. Dog var det lidt længere inde og den samme, som skulle sparke.

Denne gang var skuddet mere direkte. Det lykkedes målmanden fra hjemmeholdet at tage skuddet halvt. Desværre var det lige ud foran en hurtig Frederik Eskildesen, der sagde 'ja tak', og så headede han sit hold foran 2-0.

TV: Træner: Ikke så gæstfrie næste år

Annonce:

Spændende afslutning
Anden halvleg startede mere lige end i første halvleg. Holdene må siges at stå godt til hinanden. Selvom det var et lokalopgør med mange interne kampe på holdene imellem, så var det en fornøjelse at se, hvordan drengene gik til grænsen.

Det var en fair spillet kamp helt til slut. Hjemmeholdet var stærkest i anden halvleg. Rasmus fra sin bagerste position højre på banen drev bolden frem hver gang, han fik chancen. Det var en god anden halvleg af ham.

Med bare lidt held i de sidste afslutninger havde han mulighed for at blive budt på flere mål.

Hjemmeholdet havde 4-5 muligheder i anden halvleg. Mon ikke Marcel gerne ville have set hans skud ti centimeter længere til venstre, da han bankede til bolden fra en fri position ti minutter før tid.

Hvem ellers end Kim fra hjemmeholdet skulle have det farligste forsøg. Igen trillede bolden på tværs af målet og igen på den forkerte siden af stolpen.

Det var en jævnbyrdig fodboldkamp, som begge hold godt kunne være stolte over.

Annonce:

De tre spillere der modtog hæder efter den jævnbyrdige kamp var Ebeltoft Skoles anfører Kim. Fairplay-håndklædet gik til Rasmus og til sidst kampens store spiller Marcus Rytter fra Molsskolen fik også en Fidusbamse.

Kampen endte 2-0 til gæsterne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: