Vanvittigt straffedrama

Syv sekunder fra sejren, men endte i straffedrama med 30 straffespark

Glade Auning-spillere og skuffede Ryom-spillere. (Foto: Lars Pedersen)
Glade Auning-spillere og skuffede Ryom-spillere. (Foto: Lars Pedersen)

Hvilket drama! Ryomgård Realskole-drengene havde inden kampen gerne solgt den for en staffesparkskonkurrence, men hang med hovedet efter at have tabt denne.

Auning-drengene varmede op, men kom i store vanskeligheder mod Ryomgård Realskole. (Foto: Lars Pedersen)
Auning-drengene varmede op, men kom i store vanskeligheder mod Ryomgård Realskole. (Foto: Lars Pedersen)
 

Bitter skæbne
Ryom-drengene førte med 3-2 indtil syv sekunder før tid, da Aunings Magnus Rasmussen med venstrebenet forsøgte et skud 23 meter udenfor målstregen. Ryoms Peter Thuesen forsøgte at heade væk, men med sin store hårpragt, ramte han bolden for højt i håret og gik i en blød bue over en total chanceløs målmand hos Ryom, Kasper Venneberg, der stod en fremragende kamp.

Auning-drengene havde nok undervurderet Ryomgård, da de normalt ikke kommer langt i turneringen. Dette var måske en lærestreg til holdet forud for næste kamp. Ingen skal undervurderes.

Se også: TV: Hævnens time

Se også: Arbejdsraseriet herskede

Hos Ryom var Magnus Hammer i front en konstant trussel. Han scorede to mål, hvor han lavede alt forarbejdet selv. Men holdet havde i Carl Olsen også en spiller på midtbanen, der tog slagsmål med de fysisk større spillere fra Auning. Han spillede en stor kamp og supplerede med en scoring, hvor han snød spillere på stribe fra Auning, og scorede på Mikkel Nygaard i Auning-målet.

30 straffespark
Straffesparkskonkurrencen blev et sandt drama. Begge hold scorede på de første syv spark.

Så brændte Auning spark nummer otte og fordelen lå nu hos Ryom. Men de stod ikke for presset, og brændte også. Ét skud af gangen nu.

Herefter scorede begge hold på fem spark i træk, men så brændte Auning. Endnu en gang matchbold til Ryom, men heller ikke denne gang formåede de at udnytte det. Mikkel i Auning-målet snuppede forsøget, og holdt liv i Aunings håb om avancement.

Men så knækkede filmen for Ryom-drengene. Auning scorede og hjemmeholdet brændte, og så endte det hele med en Auning-sejr på trods af flere matchbolde til hjemmeholdet. Og så var de bare syv sekunder fra at gå videre.

Efter kampen udtalte Ryoms uheldige helt, Peter Thuesen, at han nok ville kigge ind til den lokale frisør for at få en klipning helt i bund.

1 af 2 Jakob Olesen kridtede banen op og var nær ved at blive overløbet af ivrige fodbolddrenge. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 2 Glade Auning-spillere og skuffede Ryom-spillere. (Foto: Lars Pedersen)