Var effektive nok

Behøvede blot et par mål: Det blev en temmelig målfattig affære

Skovbakkeskolen hev sejren i land. Foto: Jørgen Christensen
Skovbakkeskolen hev sejren i land. Foto: Jørgen Christensen

Skovbakkeskolen kom bedst ud til denne kamp og overtog styringen mere eller mindre.

Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen
Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen

TV: Søvn i øjnene - vågnede efter scoring
Svært ved at følge med
Parkvejens Skoles piger manglede lidt fysik og teknik. Undtagelsen var Parkvejens Ida Bredkjær i angrebet, som altid var farlig, når hun i hurtige ryk og god teknik i venstre side stormede mod Skovbakkepigernes mål. Men det kneb med, at angrebet fulgte med op og hjalp hende.

Det bevirkede at hun gang på gang måtte afslutte uden at have nogen, der følger op på hendes forsøg. Angreb og midtbane var simpelthen for langsomme. 

Derimod var Skovbakkepigerne gode over en front. De fandt hinanden bedre, havde en god boldbehandling og teknik, som bevirkede at de med den ene angrebsbølge efter den anden gav Parkvejens skoles keeper har nok at se til.

Det gik da også galt i det 10 minut. Fra venstre side leverede Malou en lang bold frem til Astrid Flyvholm, der sikkert tog et par træk og placerede bolden i netmaskerne til 1-0, som blev resultatet af første halveg.

En god peptalk. Foto: Jørgen Christensen
En god peptalk. Foto: Jørgen Christensen

TV: Keeper blev altafgørende
Gentog det hele efter pausen
I anden halveg fortsatte Skovbakkeskolens piger deres gode og kontante positionsspil. Det var svært for Parkvejens piger at komme rigtig til at afslutte deres forsøg. De var ikke hurtige nok i omstillingerne, men de kæmpede trods alt bravt. Vi skal helt frem til 17. minut i anden halvleg,inden Skovbakkeskolen igen fik prikket bolden i kassen trods mange forsøg.

Line Madsen havde i højre side et hårdt skud, som keeperen ikke fik helt styr på. Bolden landede i feltet hos Mie Boye, som scorede sikkert til 2-0 til Skovbakkeskolen.

Men stor ros skal lyde til Parkvejens Skole for deres fightervilje i hele kampen