Vendte skuden

Solidt: Kom tilbage og vandt overbevisende

Udeholdet i pausen. Foto: Henning Hansen
Udeholdet i pausen. Foto: Henning Hansen

Kampen mellem Bræstrup Skole og Hovedgård Skole blev afviklet på skolens bane, så der var rigtig mange elever og lærere, som overværede kampen. Se kampfakta her.

Ostemad
Udeholdet tog roligt fat i kampen fra start af, og de første ni minutter var med et klart overtag til gæsterne. En hændelse skulle dog ændre dette, da Asker Lundbye oversatsede lidt på den våde bane og fik et gult kort med ti minutters pause til følge. Værterne kom nu mere på bolden, men dog uden at blive rigtig farlig foran mål. Og selvom gæsterne var en mand i undertal, kom de på 1-0, da Malthe Pedersen sparkede kuglen i kassen.

Hjemmeholdet i angreb. Foto: Henning Hansen
Hjemmeholdet i angreb. Foto: Henning Hansen

TV: Viste stort potentiale

Tilbage i billedet
Kort efter var hjemmeholdets Frederik Kehlet uheldig og gled efter en clearing, hvorefter bolden blev opfanget af Caspar Christensen, der loppede bolden ind over den liggende keeper i Brædstrup-målet til stillingen 2-0. Det blev også til 3-0 inden pausen, da Malthe Ringgaard sendte en ripost i kassen, efter han var kommet tilbage på banen.

Gæsterne fortsatte takterne i anden havleg, hvor de også fik nettet til 4-0. Her var det Mathias Degn, der overlistede Frederik Kehlet i målet via et lop. Afslutningsvis bølgede kampen lidt frem og tilbage på midten, men hen mod slutningen lykkedes det for begge hold at score. Først fik hjemmeholdet et trøstemål, som blev flot sat ind af Mathias Carlsen, inden Hans Ejnar Ditlevsen lukkede festen til slutresultatet 5-1.