Videre uden besvær

Endelig: Værterne fik scoret deres blot andet mål i Ekstra Bladet Skolefodbold

Søndervangskolen viste en flot jubelscene. Foto: Per Lysdahl
Søndervangskolen viste en flot jubelscene. Foto: Per Lysdahl

Regnbueskolen tabte mandagens kamp mod Søndervangskolen, Hammel, men de fik brudt en gammel forbandelse.

Det var et ægte lokalopgør, da de to mandskaber mødte hinanden.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Taktisk genistreg

Brød forbandelsen
Regnbueskolen er en lille skole med 150 elever, hvilket betyder, at det er svært at stille et hold i Ekstra Bladet Skolefodbold. Det er også forklaringen på, at der er gået fem år, siden skolen var med i turneringen sidst. Dengang med et nederlag på 0-13 til Gyvelhøjskolen.

Sammenlagt har hjemmeholdet kun scoret ét enkelt mål i alle de år, de har deltaget. Det skulle der laves om på i denne sæson, og det kan allerede afsløres, at det blev der.

Holdets træner Flemming Sørensen udtalte inden kampen:

- Selvom det er mange år siden, taler vi om det mål den dag i dag. Derfor har jeg sagt til drengene, at vi skal have den gamle snak aflivet ved at score mindst ét mål i dag. Det er succeskriteriet.

Der var opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Lysdahl
Der var opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Lysdahl

Se også: Parkerede bussen

Overlegne
Hjemmeholdet var overmatchet i dagens kamp. Gæsterne var bedre som hold - både spillemæssigt og teknisk. På midtbanen havde gæsterne Julius Have, som svang dirigentstokken og forsynede sine medspillere med den ene lækre aflevering efter den anden.

Værterne var efterladt i en defensiv rolle, som de dog især i første halvleg løste udmærket.

Pausestillingen var 3-0 til gæsterne.

Se også: Storsejr i flot opgør

Endelig kom målet
Et målmandsskifte hos værterne ændrede ikke noget, selvom anden halvleg blev var en opløftende forestilling for værterne. Det blev dog også til en god mulighed for reducering i starten, men skuddet fra Jacob Bundgård gik lige forbi målet. 

Man havde på fornæmmelsen, at det forløsende mål til hjemmeholdet ville komme. Men først måtte de indkassere fire scoringer til gæsterne, og resultattavlen viste 8-0.

I den periode var der opløsningstendenser i hjemmeholdets forsvar, men så skete det. Anfører Kristian Møller tog sagen i egen hånd, og med et godt skud sendte han kuglen i nettet til reducering 1-8. Det medførte stor jubel hos hjemmeholdet og deres mange fans, hvor skolens 4.-9. klasser havde fået fri til kampen. Vi fik endnu to mål at gå hjem på.

Resultat blev 10-1 til Søndervangskolen, som er klar til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se Julius Have drible flere spillere og score her: