Annonce:
Annonce:

ZOOM: Trekløverskolen - Rosendalskolen

Piger: Så er det tid til at finde den første semifinalist

Pigerne fra Rosendalskolen møder Trekløverskolen på udebane i denne sæsons første kvartfinale. Foto: Henrik Schou
Pigerne fra Rosendalskolen møder Trekløverskolen på udebane i denne sæsons første kvartfinale. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Mandag 25. marts kl. 11 venter denne sæsons første kvartfinale. Det er pigerne fra Trekløverskolen, der hjemme tager imod Rosendalskolen i kampen om denne sæsons første billet til semifinalerne.

Se kampfakta her.

Trekløverskolen: Har ikke lukket mål ind
Pigerne fra Trekløverskolen har kæmpet en brav kamp for at nå frem til denne sæsons første kvartfinale. Pigerne har ikke scoret mange mål, men defensivt har de ikke været til at komme igennem og går derfor ind til kvartfinalen med en målscore på 15-0.

Det er for anden sæson i træk, at Trekløverskolen er i kvartfinalen. Sidste år led de dog et nederlag til Muldbjergskolen.

Trekløverskolens vej til kvartfinalen

7. september: Trekløverskolen, Kjellerup - Balleskolen, 5-0

27. september: Trekløverskolen, Kjellerup - Ans Skole, 1-0

4. oktober: Tungelundskolen - Trekløverskolen, Kjellerup, 0-2

23. oktober: Assentoftskolen - Trekløverskolen, Kjellerup, 0-4

29. oktober: Marienhoffskolen - Trekløverskolen, Kjellerup, 0-1

6. november: Trekløverskolen, Kjellerup - Skovbyskolen, 2-0

13. november: Skovbakkeskolen - Trekløverskolen, Kjellerup, 0-0 (2-3 efter forlænget spilletid og straffespark)

Holdets samlede målscore: 15-0

Sikker defensiv
Sæsonen igennem har det ikke været muligt for en eneste modspiller at finde vej til Trekløverskolens netmasker.

Annonce:

Det er da også defensiven, der virkelig har vist sit værd frem mod denne kvartfinale. Pigerne har gang på gang vist, at de støtter og hjælper hinanden, og det har næsten været umuligt at komme igennem.

I de seneste kampe har deres førstemålmand, Mathilde Østergaard, endda været skadet. Sille Jensen har dog vist sine kvaliteter som målmand. I kredsfinalen mod Skovbakkeskolen blev hun nemlig den helt store helt, da hun reddede hele tre skud i straffesparkskonkurrencen.

I denne kvartfinale møder de dog et hold, der har scoret 43 gange. De er derfor nødt til at være helt fokuserede i forsvaret, hvis de skal holde udeholdet fra fadet.

Pigerne fra Trekløverskolen havde rigeligt at juble over efter kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Pigerne fra Trekløverskolen havde rigeligt at juble over efter kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

TV: Hidsigprop dansede på kanten

Skal score på chancerne
Trekløverskolen har en meget stærk midtbane, hvor anfører Signe Døssing styrer løjerne. Sammen med Laura Valbjørn får de spillet til at hænge sammen.

Annonce:

I Trekløverskolens seneste tre kampe har de kun scoret tre mål i den ordinære spilletid. Men generelt er det også et hold, der ikke kommer frem til særligt mange chancer. De har dog scoret, når det har været nødvendigt.

I kredsfinalen scorede de først i den afgørende straffesparkskonkurrence, selvom de inden da havde store chancer, de ikke scorede på.

Deres modstander i kvartfinalen har gennem hele sæsonen set rigtig stærke ud i forsvaret, og de har kun lukket tre mål ind. Det var først i deres kredsfinale, at de viste svaghedstegn.

Hvis pigerne fra udeholdet får fikset deres problemer i forsvaret, er Trekløverskolen derfor nødt til at udnytte de chancer, de får. Ellers kan de få rigtig svært ved at komme på måltavlen.

Derfor vinder Trekløverskolen

 

Stærk defensiv

Trekløverskolen har endnu ikke lukket mål ind og lader sjældent modstanderne komme til chancer.

 

Kæmper med alle kræfter

Alle spillere har vist enorm gejst. De har virkelig stået sammen og kæmpet for sejren i alle kampe.

 

Har været der før

Hele ni spillere var med i kvartfinalen i sidste sæson og kender derfor til presset.

Se vejret for kampen her.

Rosendalskolen: Har scoret mål på stribe
Både offensiven og defensiven har strålet gennem denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det var først i Rosendalskolens kredsfinale, at de for alvor kom under pres og viste svaghedstegn.

Rosendalskolens vej til kvartfinalen:

3. september: Mariager Skole - Rosendalskolen, 1-7

24. september: Rosendalskolen - Solhverv Privatskole, 17-0

4. oktober: Rosendalskolen - Møldrup Skole, 8-0

24. oktober: Houlkærskolen - Rosendalskolen, 0-7

1. november: Rosendalskolen - Havbakkeskolen Als, 2-0

5. november: Rosendalskolen - Hjørring Private Realskole, 2-2 (6-4 samlet efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence)

Holdets samlede målscore: 43-3

Annonce:

Stærke i defensiven
Det var først i kredsfinalen, at Rosendalskolens defensiv blev sat under pres. Inden da havde de kun lukket et enkelt mål ind, men efter kredsfinalen lyder deres samlede målscore på 43-3.

Inden kredsfinalen havde holdet holdt rent bur i fire kampe i streg. Her har det især været Victoria Kahr, der har haft det fulde overblik og taget kontrollen.

Efter at have været foran 2-0 ved pausen i kredsfinalen indkasserede Rosendalskolen to mål. Efter den forlængede spilletid måtte kampen blive afgjort ved straffesparkskonkurrence.

I kvartfinalen er pigerne nødt til at passe på med at give for meget væk. Deres modstandere har endnu ikke lukket mål ind, så det kan ende med at gå galt, hvis de lader Trekløverskolen komme foran.

Pigerne fra Rosendalskolen kæmpede en brav kamp i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Pigerne fra Rosendalskolen kæmpede en brav kamp i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

TV: Himmel og helvede

Offensiven skal stråle
Med 43 mål på seks kampe er der ikke nogen tvivl om, at Rosendalskolen kan score mål.

Annonce:

Indtil videre er hele ti spillere kommet på måltavlen. Her er det især Julie Bak, Julie Poulsen og Sisse Frost, der har scoret mål på samlebånd. Med så mange målscorere er det samtidig svært for modstanderne at vide, hvem de skal dække op. Det kan vise sig at blive en stor fordel.

Spillerne har været i stand til at komme til mange chancer og score mål på stribe i alle deres kampe, men de har stadig været en smule uskarpe. Mens det samtidig kan vise sig at blive en svær udfordring at komme forbi værternes solide defensiv, er de nødt til at udnytte deres chancer. Ellers kan det blive svært at sikre billetten til semifinalerne.

Derfor vinder Rosendalskolen

 

Scorer mål på stribe

Indtil videre har pigerne fra Rosendalskolen nettet 43 gange. Hvis de fortsætter stimen, så kan de for alvor true værternes forsvar.

 

Har været solide i defensiven

Rosendalskolen har holdt buret rent i fire kampe i denne sæson. Hvis forsvaret spiller op til deres bedste, så bliver de svære at komme igennem.

 

Har mange offensive kvaliteter

Hele ti spillere har været farlige foran mål, så modstanderne kan få svært ved at dæmme op for det offensive spil.

Her bliver kampen afgjort
Defensiven kommer til at blive altafgørende i denne kvartfinale. Trekløverskolens utroligt organiserede og stærke forsvar kommer på hårdt arbejde mod gæsternes målmaskiner, mens Rosendalskolen skal forsøge at undgå de fejl, der var ved at koste dem pladsen i kvartfinalen. Det hold, der scorer det første mål, kan meget vel gå hen og vinde kampen.

Find kvartfinalen på Facebook her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: