43-0 efter fire kampe

Clean sheet Karensminde: Pigerne har endnu ikke lukket mål ind og stormer videre i turneringen

Ikke underligt, at Karensminde-pigerne smilede efter kampen. (Foto: Flemming Petersen)
Ikke underligt, at Karensminde-pigerne smilede efter kampen. (Foto: Flemming Petersen)

Karensmindeskolens piger kom til kampen med en imponerende målscore: 42-0 i tre kampe. Det havde Skørping også lagt mærke til, så de startede kampen meget forsigtigt og overlod hele initiativet til Karensminde, der spillede besnærende og godt fodbold uden dog at komme til de helt store chancer.

Se også: Tromlede videre

Se kampfakta her

Smuk scoring
Hos Skørping kæmpede forsvaret virkeligt godt – ikke mindst Amanda Pilgaard og Laura Mosbæk – men to minutter før pausen gik det galt, da Sofie Quist fra Karensminde sendte bolden over i det lange hjørne til et virkeligt flot mål. 1-0 til Karensminde.

I pausen fik Skørping talt godt igennem, hvad de skulle gøre for at vende billedet. De kom da også ud til anden halvleg med meget mere optimisme. Blandt andet havde kampens store spiller, Karoline Søndergaard, et par gode forsøg. Hun gjorde sig bemærket som en dygtig fodboldspiller – lynhurtig og med god boldføling - og så kæmpede hun hver eneste gang om bolden.

Det blev ikke til flere mål i opgøret og derfor blev Sofies smukke scoring kampens eneste. Karensminde lukkede altså heller ikke mål ind denne gang. De har nu en målscore på 43-0 efter fire kampe og tager dermed kampen op med Sct. Hans Skoles piger, hvis målscore lige nu lyder på 49-0.

Se også: TV: Tordner videre: 49-0 efter fire kampe

Se også: Nyt clean sheet: Nu er de på 49-0

Clean sheets giver optimisme
Efter kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold Karoline Søndergaard fra Skørping Skole.

Karoline Søndergaard (tv.) og Maiken Frost (th.). (Foto: Flemming Petersen)
Karoline Søndergaard (tv.) og Maiken Frost (th.). (Foto: Flemming Petersen)

Se også: Magtdemonstration

Se også: Et ben i hver lejr

— Vi var meget nervøse for hvordan det ville gå. Derfor blev første halvleg helt på Karensmindes præmisser. Jeg synes det var helt fortjent, at de vandt og gik videre.

Hos Karensminde lagde man mærke til Emma Kragh og Julie Thomsen og deres store spiller Maiken Frost, der efter kampen sagde:

— Vi glæder os rigtig meget til næste kamp, for nu er vi derhenne, hvor det bliver virkeligt spændende. Vi er fulde af optimisme, da det endnu ikke er lykkedes for nogen af modspillerne at score på os.