Afgjort på marginaler

Tæt duel: Trak det længste strå

Begge hold kæmpede det bedste, de havde lært. Foto: Henrik Meyer
Begge hold kæmpede det bedste, de havde lært. Foto: Henrik Meyer

De lokale skoler fra Havbakkeskolen Als og Hadsund Skole skulle mødes på Als stadion. Det blev en kamp, der skulle vise sig at blive tæt de første 16 minutter, hvor begge hold kæmpede det bedste, de havde lært.

Se kampfakta her.

Holdt skansen i straffe

Værterne startede bedst
Det var dog hjemmeholdet som kom bedst fra start med en scoring til 1-0 efter 16 minutter. 

Et gennemført angreb endte ud med, at Line Møller kunne afslutte angrebet med en flot scoring til 1-0 uden chance for en ellers velspillende målvogter hos gæsterne.

Der skulle ikke gå længe, før kampens dommer så et straffespark, som han også dømte. Der var ingen tvivl om straffesparket, og gæsterne kom ikke med protester. 

Dette skulle Pernille Truong sparke. Hun gik selvsikkert ind mod 11-meter pletten, lagde bolden til rette, og sendte sikkert bolden i kassen efter et flot og velplaceret spark, hvor Laura Fisker i gæsternes mål var chanceløs.

TV: Måtte ud i straffe

Måtte overgive sig
I anden halvleg, startede gæsterne bedst. De kom længere frem på banen, og de kom til flere afslutninger. Men det skulle vise sig at være hjemmeholdet, som ville på tavlen endnu engang. De gennemførte endnu et godt angreb som endte ud med, at Mathilde Holst kunne udplacere gæsternes målmand.

Gæsterne havde dog ikke tabt modet, og efter knap 16 minutter af anden halvleg, kunne de følge trænerens anvisninger og kunne spille sig igennem hjemmeholdets forsvar, som kun så på, at Katrine Kjær satte bolden i nettet bag en chanceløs Lærke Holm.

Det gav blod på tanden, og det gav et gear mere til gæsterne som kom til flere flotte angreb. De holdt gejsten gennem hele kampen, men måtte overgive sig til Pernille Truong og hjemmeholdet. Hun spillede måske sit livs kamp. Hun kæmpede gennem hele kampen for sit hold, og hun holdt dampen oppe og gav 110 % for, at føringen på 3-1 skulle holde hele vejen hjem. 

3-1 til Havbakkeskolen Als blev også kampens resultat. En kamp der blev afgjort på marginalerne.