Anfører: 'Vi skal spille hurtigt'

Nibe Skole: Simon Meling går 120 procent efter finalen

Simon Meling har været meget vigtig for Nibe Skole igennem sæsonen. Foto: Henrik Schou
Simon Meling har været meget vigtig for Nibe Skole igennem sæsonen. Foto: Henrik Schou

Tirsdag 9. april kl. 12.30 er det tid til at finde den anden finalist i denne sæson, når Nymarkskolen tager imod Nibe Skole.

På udeholdet har anfører Simon Meling haft afgørende betydning for holdet, hvor han har domineret i forsvaret på holdet. Drengene er helt klar til kamp, og de har brugt tiden siden kvartfinalen på at forberede sig på deres kommende modstander.

- Vi har forberedt os meget op til kampen. Vi har været inde og læse en masse om vores modstander, forklarer forsvarsspilleren.

Ansigtet siger det hele. Det gør rigtig ondt på Simon Meling. Foto: Henrik Schou Jyllandnord TV: Anfører udgik i smertehelvede

Skal få spillet til at køre
I semifinalen skal holdet op imod et virkelig stærkt forsvar, der består af en flok høje og stærke spillere. Men det har Simon Meling et bud på, hvordan de skal løse.

- Vi kunne læse, at de ikke er så glade for, når man spiller hurtigt rundt om dem.

- Så vi trænede i torsdags, hvor vi øvede hurtigt spil. Vi har virkelig øvet os i at få spillet til at gå hurtigt. De er måske ikke de hurtigste nede i forsvaret, fordi de er så høje, så det skal vi udnytte, uddyber anføreren.

- Vi vil gerne spille bolden i dybden til Anders (Studsgaard red.), der er hurtig på de første ti meter. Så vi skal måske slå bolden op til Oscar (Strand red.), der så kan sende den videre til Anders, forklarer Simon.

Drengene fra Nymarkskolen tager imod Nibe Skole i dette opgør. Foto: Henrik Schou Fyn ZOOM: Nymarkskolen - Nibe Skole

Går benhårdt efter finalen
I kvartfinalen måtte Simon udgå med en skade, der gjorde, at han var ude det meste af anden halvleg. Men han regner med at være tilbage på banen tirsdag.

- Jeg har været nede og få noget strøm i benene. Jeg satser stærkt på at være klar til på tirsdag, understreger han.

Nu står blot en enkelt kamp imellem holdet og finalen. Men drengene har ingen intentioner om at stoppe festen her.

- Vi vil allesammen gerne i finalen. Det lyder bare lidt federe at sige, at man har været i finalen i forhold til at have været i semifinalen.

- Vi kommer til at give os 120 procent. Jeg gætter på, at kampen bliver 3-1 til os, afslutter Simon Meling.