Annonce:
Annonce:

Havde fået nye trøjer

Med ryggen til muren: De bliver dog først luftet igen næste år

Noah Ingstrup med front til og Kasper Olsen og Rasmus Olesen viser stolt deres nye trøjer. (Foto: Kurt Nedergaard)
Noah Ingstrup med front til og Kasper Olsen og Rasmus Olesen viser stolt deres nye trøjer. (Foto: Kurt Nedergaard)
Annonce:

Kampen mellem Hald Ege Skole og Ørum Skole skulle have været spillet ved Hald Ege, men blev i sidste øjeblik flyttet til Ravnstrup Stadion på grund af, at banen på skolen ikke var klar til at blive spillet på.

Stadig god opbakning
Det bevirkede, at kun en busfuld af de store elever blev kørt til Ravnstrup for at overvære kampen, der endte med en sejr på 4-2 over Ørum Skole.

Udvisning kostede dyrt

Ørum kom frisk fra start. Michael Knudsen løb en solo tur og vandt en takling i Hald Eges straffesparksfelt. Her røg han i græsset, men liggende kæmpede han videre og fik bolden raget over stregen til 1-0. Flot fightet. Mathias Jensen havde mulighed for at bringe Ørum yderlig foran med et godt forsøg, men nej.

Annonce:

Hald Ege havde også fine chancer. Erik Pedersen forsøgte at lobbe bolden i mål, men den sejlede lige over overliggeren. Hald Ege fik udlignet med et flot mål, hvor Oliver Hertz sendte et indlæg ind til Simon Ville, der scorede sikkert.

Jubelbrøl til sidst

Tid til pausesnak
I pausen gav Ørums Michael Knudsen sine medspillere gode råd og prøvede at få alle til at kæmpe videre. Det var ikke nok for efter bare et par minutters spil af anden halvleg bragte Jeppe Møller Hald Ege foran 2-1. Lidt heldig bragte Erik Pedersen Hald Ege yderlig foran, og det så ud til at Kasper Schroll lukkede kampen med målet til 4-1.

Ørum gav dog ikke op, og Anders Bødker reducerede til 4-2. Holdet forsatte med et massivt pres uden det dog lykkedes af få bolden over stregen, og holdet må forlade turneringen for i år.

5 øl-kasser sat ind

Ærgerlig for knægtene fra Ørum, der ellers havde fået nye trøjer til kampen og havde håbet på, at de skulle luftes mere i år.

- Men vi er klar til skolefodbold igen næste år, sagde lærerne Kristian Højgaard og Maiken Pedersen.

Annonce:

Bamsen gik til Michael Knudsen og fair play til Jacob Kastbjerg for en fair indsats. Også gode præstationer af Mathias Jensen og Kasper Olsen fra Ørum

Hos Hald Ege stod Mathias Ørgaard godt i målet og han fik godt hjælp i forsvaret af bamsemodtager Tobias Klausen samt midtbanespillerne Erik Pedersen og Oliver Hertz.

Scorede drømmemål - måtte så udgå

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: