TV: Vil drible op gennem midten

Tid til detaljer: Christoffer fra Nordstjernen er en god tekniker - for det meste

Christoffer i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)
Christoffer i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)

For nogle gange kniber det lidt med at slippe bolden. Han vil så gerne selv. På godt og ondt.

Det så man, da Nordstjerneskolen besejrede Nibe Skole med hele 5-0 i kredsfinalen.

Se også: TV: Blændet af Nordstjernen

Profil med lim på fødderne
Christoffer spillede en forrygende kamp, hvor han tit ville have bolden, men han glemte til tider at spille den igen til sine medspillere.

Det er noget af det, Nordstjernen nu kan bruge vinterpausen på at få på plads. Christoffer laver rigtig mange gode ting, men nogle gange står en medspiller i en bedre position.

Og så bør han få bolden.

Se også: TV: Se første kvartfinalister få medaljer

Godt nok lavede Christoffer et meget flot mål til 5-0, hvor han over en halv banelængde snød tre mand for til sidst at udplacere Nibes målmand. Men stadig.

Han ved det dog godt selv:

</p><p>Og han var også glad for guldmedaljen:</p><p><iframe src="//instagram.com/p/gVfWM3L-vT/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" /></p><p>Noget andet, Nordstjernen skal forbedre, er spillet op igennem midten. Eller rettere: Det skal der skæres ned for. På midtbanen har de en forrygende spiller i Kristian Vadsager. En defensiv spiller med stort format.</p><p>Men da spillet går for meget op midt i banen, bliver han mellemstation for alt for mange bolde. Han skal forsøge at brede spillet mere ud til de to backs.</p><p><b>Hør Christoffer og Kristian om netop det meget spil op i midten:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/QkGnz5zQe4s" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Det har de blandt andet en vinterpause til at få set på.</p><a id="_7e5c0880-7c63-4ef7-bd15-c03439e38b3a" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 2 Kristian tager sig sikekrt af bolden. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Christoffer i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere